Ραντεβού πολιτών στην Αθήνα για να ανάψουν ένα κερί για τον Βαγγέλη - iefimerida.gr

Ραντεβού πολιτών στην Αθήνα για να ανάψουν ένα κερί για τον Βαγγέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραγικός θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.Μικροί και μεγάλοι κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή, και παρότι δεν γνώριζαν τον Βαγγέλη, έδιναν ραντεβού σε κεντρικά σημεία διαφόρων πόλεων και τον αναζητούσαν.


Σήμερα, πολίτες δίνουν ραντεβού στις 20:30 στον Κήπο του Επίκουρου, στο κέντρο της Αθήνας, για να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Το ραντεβού έχει κανονιστεί μέσα από το facebook με περισσότερους από 300 ανθρώπους να έχουν προσκληθεί ενώ στην σελίδα αναφέρεται το εξής:

«Στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη και με την ελπίδα ότι θα είναι το τελευταίο θύμα bullying, ας φωτίσουμε τον Κήπο του Επίκουρου με αναμμένα κεριά».
Την ίδια στιγμή, μια ακόμη εκδήλωση πολιτών έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 29 Μαρτίου, στο Σύνταγμα.

Ο κόσμος αναμένεται να συγκεντρωθεί στην πλατεία στις 10:00 κρατώντας αναμμένα κεριά, ενώ θα πραγματοποιηθεί και καθιστική διαμαρτυρία ενάντια στη βία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραντεβού πολίτες κερί Βαγγέλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ