Αντρος Κυπριανού σε Τσίπρα: Η Κύπρος κρατά στάση Τζέκιλ και Χάιντ απέναντι στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Αντρος Κυπριανού σε Τσίπρα: Η Κύπρος κρατά στάση Τζέκιλ και Χάιντ απέναντι στην Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους θεσμούς, η οικονομική κατάσταση των δύο χωρών, αλλά και το Κυπριακό ήταν μερικά από τα ζητήματα στα οποία αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανό.

Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, χαρακτήρισε «ανέκδοτο» το ότι η Κύπρος βγαίνει από το μνημόνιο, και τόνισε ότι η σημερινή κυπριακή κυβέρνηση με τις διαφορετικές τοποθετήσεις του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και του υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, κρατά απέναντι στην Ελλάδα στάση Τζέκιλ και Χάιντ.

Επιπλέον, ο κ. Κυπριανού δήλωσε ότι στηρίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και εκτίμησε ότι η έκβαση των διαπραγματεύσεων θα επηρεάσει και άλλες χώρες της Ευρωζώνης.

Ο κ. Κυπριανού τόνισε ακόμα ότι οι «καταστροφικές» αποφάσεις που ελήφθησαν στο παρελθόν για την κυπριακή οικονομία, δεν έγιναν μόνο με οικονομικά, αλλά και με πολιτικά κριτήρια. Οι καταστροφικές αποφάσεις για την κυπριακή οικονομία μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, υποστήριξε ο γγ του ΑΚΕΛ, λαμβάνοντας υπόψη και τις συζητήσεις που διεξάγονταν από την πλευρά της τότε κυπριακής κυβέρνησης Χριστόφια με την τρόικα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ