«Ο Ανδρέας έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη σημερινη κατάσταση» - iefimerida.gr

«Ο Ανδρέας έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη σημερινη κατάσταση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μύδρους εναντίον του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σήμερα ο Αδαμάντιος Πεπελάσης, οικονομολόγος και επί σειρά ετών σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο κ. Πεπελάσης ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι για την σημερινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας ευθύνεται κυρίως ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του AΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορώ να σκεφθώ άλλο πολιτικό που να φέρει μεγαλύτερη ευθύνη από τον Ανδρέα Παπανδρέου» ενώ εθεσε το ερώτημα: «Είμαι τυφλός στην ευθύνη τη μεγάλη που φέρει ο Ανδρέας Παπανδρέου;» Πρόσθεσε μάλιστα ότι «ο Ανδρέας είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να κάνει κάτι άλλο στην Ελλάδα και δεν το έκανε. Και γνώριζε πώς να το κάνει, ή πώς να το ξεκινήσει. Επιτρέπεται;».

Ο κ. Πεπελάσης επεσήμανε ακόμα ότι «ο Ανδρέας ήταν το πηγάδι το μεγάλο, που πλέον το βλέπουμε πηγάδι χωρίς πάτο για πολλά από τα κακά του τόπου μας. Θα μου πείτε βρε Πεπελάση τι είναι αυτά που λες; Βεβαίως τα λέω διότι τα βλέπω τώρα, και δεν μπορεί κανείς να με κατηγορήσει ότι το '62 – το '63 στάθηκα δίπλα του για το ΤΕΒΕ, μια χαρά το έκανα. Και αργότερα όταν μου είπε πήγαινε στην Εμπορική, πήγα, χωρίς όρους χωρίς τίποτε»!.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ