Κολομβία: Δήμαρχος διοργάνωσε πάρτι αντρικού στριπτίζ στην Ημέρα της Γυναίκας [βίντεο] - iefimerida.gr

Κολομβία: Δήμαρχος διοργάνωσε πάρτι αντρικού στριπτίζ στην Ημέρα της Γυναίκας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε με ιδιαίτερο τρόπο στην πόλη Anzoategui της Κολομβίας. Ο Δήμαρχος θέλοντας να τιμήσει τις γυναίκες της περιοχής του διοργάνωσε εκδήλωση με ομάδα ανδρών επαγγελματιών χορευτών, οι οποίοι λικνίστηκαν στο ρυθμό της μουσικής.

Το γεγονός, ωστόσο, δεν επικροτήθηκε απ όλους. Η αρνητική κριτική που ασκήθηκε έκανε τον Δήμαρχο να απολογηθεί για το ατυχές περιστατικό. Οι επικρίσεις αφορούσαν όχι μόνο το γεγονός ότι υπήρχαν και ανήλικοι στην εκδήλωση, που έγινε σε δημόσιο χώρο, αλλά και γιατί σπαταλήθηκαν 14 εκατ. πέσος (περίπου 5000 δολάρια) από τα ταμεία του Δήμου.

«Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες της πόλης μου. Το να διοργανώσω αυτό το show ήταν μεγάλο και σοβαρό λάθος, και δεν δικαιολογείται ούτε από το γεγονός ότι έλαβε χώρα την Ημέρα της Γυναίκας» δήλωσε ο Δήμαρχος σε συνέντευξή τους στην εφημερίδα El Tiempo και συνέχισε:

«Υπέγραψα την πρόσληψη των χορευτών, αλλά δεν ήξερα ακριβώς τι θα περιελάμβανε αυτό το σόου" συνέχισε ο δήμαρχος στην συνέντευξη. " Δεν είχα καμία ιδέα ότι θα χόρευαν με τα εσώρουχά τους δημοσίως».

Προς το παρόν ερευνάται μόνο η κατηγορία για παραβίαση του Κώδικα Εφήβων και Παιδιών, καθώς στην εκδήλωση παρίστανται και παιδιά. Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων χαρακτήρισαν το γεγονός «παρωδία» και «χυδαία πράξη».

Ο Δήμαρχος πάντως υποστηρίζει πως παρά τις επικρίσεις, το θέαμα έχαιρε μεγάλης ανταπόκρισης από τον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ