Τα ζώδια της Κυριακής 15 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 15 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Κριοί μου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί την Παρασκευή με τα σχέδια που θέλετε να προωθήσετε, καθώς κάτι τέτοιο ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο! Το Σάββατο, είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δείτε τους φίλους σας, να ταξιδέψετε, ενώ, ειδικά εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μπορείτε στην κυριολεξία να ξεφαντώσετε! Όμως, για τους Κριούς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Απριλίου δεν παύουν να υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί. Να θυμάστε ότι η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύς δημιουργεί και πάλι (για όλο σχεδόν τον μήνα) σχόλια τα οποία μπορεί να γίνουν εις βάρος σας. Αποφύγετε λοιπόν να δώσετε αφορμές.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι μπορείτε αυτό το τριήμερο να κάνετε μυστικές συζητήσεις και μυστικές συμφωνίες. Ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα. Η Κυριακή είναι μια σημαντική ημέρα η οποία μπορεί να οδηγήσει τα σχέδιά σας σε ένα καλό αποτέλεσμα, αν και για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Μαΐου υπάρχει ένα εμπόδιο σε κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Οι αλλαγές αυτές εμποδίζονται κατά κάποιο τρόπο από την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή. Οι μυστικές επαφές δεν ευνοούνται. Η νέα θέση του Ερμή στους Ιχθύς δείχνει ότι θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας. Προσέχετε τις υπερβολές που κάνετε, ενδεχομένως να μην έχετε μελετήσει πολύ καλά τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε!

Δίδυμοι
Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να περνά στους Ιχθύς έχετε έμπνευση και ιδεαλισμό, αλλά και την ανάγκη να ξεφύγετε λιγάκι από την πραγματικότητα χρησιμοποιώντας το πνεύμα σας! Όμως, ειδικά οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας, τον Μάιο δηλαδή, θα πρέπει να προσέχετε, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σας παρασύρει σε ουτοπίες! Ειδικά την ερχόμενη Δευτέρα –Τρίτη ίσως κάποια σχέδιά σας δεν ολοκληρωθούν. Την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείτε να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους ή την συλλογική δουλειά. Την Κυριακή, ένα οικονομικό θέμα, μπορεί γενικότερα να σας προβληματίσει. Να θυμάστε πως οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια, ίσως αυτή την στιγμή να εμποδίζεται από κάποια οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος
Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι μέρες που εσείς οι Καρκίνοι θα πρέπει να βάλετε σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σας. Την Κυριακή ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θέλετε να κάνετε καινούργια πράγματα, θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή σημαντικά σχέδια που έχετε, τα οποία ακόμη και αν υπάρχει ένα μικρό εμπόδιο, ουσιαστικά θα πραγματοποιηθούν. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Ιουλίου θα πρέπει να προσέχετε και να διαφυλάξετε τις θέσεις και τις σχέσεις σας! Δώστε την εμπιστοσύνη σας σε φίλους οι οποίοι σας αγαπούν και με τις συμβουλές τους μπορούν να καταλαγιάσουν την ένταση που αισθάνεστε, ή να διορθώσουν τα λάθη που μπορεί να κάνετε.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες η Παρασκευή είναι μια μέρα με αρκετές υποχρεώσεις, αλλά το Σάββατο είναι μια ωραία ημέρα για να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη, μπορείτε τα δείτε τα σχέδιά σας να προχωρούν, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο. Υπάρχει βέβαια ακόμη ένα μικρό εμπόδιο, που όμως σιγά σιγά καταλαγιάζει. Πολλές αλλαγές θα έχετε στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Όμως, σας απασχολεί και πάλι ένα οικονομικό θέμα, το οποίο, ιδιαίτερα την ερχόμενη Δευτέρα –Τρίτη, δεν θα πρέπει να το θίξετε. Για τους Λέοντες που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας το τρίγωνο του Κρόνου θα πάψει να είναι τόσο ενισχυτικό, καθώς ο Κρόνος μπαίνει σε ανάδρομη πορεία. Βέβαια, αρκετά αργότερα, από τον Σεπτέμβριο και μετά θα επανέλθει σε ορθή φορά, για να ολοκληρώσετε τότε τα σχέδιά σας. Θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια ή νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις μπορούν τώρα να προωθηθούν.

Παρθένος
Για εσάς, Παρθένοι μου, το γεγονός ότι ο κυβερνήτη σας Ερμής περνά στους Ιχθύς σας κάνει πιο ρομαντικούς και πιο τρυφερούς. Όμως, ένα θέμα που απασχολεί εσάς που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, την ερχομένη Δευτέρα –Τρίτη θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Αυτή την περίοδο σας απασχολούν θέματα που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας ή με τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ένα σημαντικό οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό θέμα εξακολουθεί να απασχολεί το μυαλό σας, ενώ για κάποιους από εσάς μπορεί να είναι συνδεδεμένο και με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός
Η Παρασκευή είναι κάπως κουραστική για εσάς τους Ζυγούς με τις πολλές καθημερινές σας υποχρεώσεις να σας πιέζουν! Όμως, το Σάββατο είναι μια εξαιρετική ημέρα για να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ την Κυριακή θα πρέπει και πάλι να διαφυλάξετε την οικογενειακή σας ηρεμία αλλά και τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, καθώς υπάρχει αρκετή ένταση και αναταραχή γύρω από κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

Σκορπιός
Εσάς τους Σκορπιούς την Παρασκευή σας απασχολεί άμεσα ένα οικονομικό σας θέμα, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες είστε αρκετά φορτισμένοι για θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ειδικά την ερχόμενη Δευτέρα -Τρίτη. Στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά δεδομένα τα οποία πρέπει να εξετάσετε, ενώ μπορεί να παρουσιαστούν και νέες, σημαντικές καταστάσεις. Πάντα βέβαια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην υπεραισιοδοξείτε.

Τοξότης
Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ημέρες αφιερωμένες σε εσάς τους Τοξότες, με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο! Την Παρασκευή, όσοι είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο, θα πρέπει να προσέχετε κάποια θέματα που θα έρθουν στην επιφάνεια, όπως θα συμβεί και πάλι την ερχόμενη Δευτέρα –Τρίτη (θα τα πούμε βέβαια τότε με λεπτομέρειες). Το Σάββατο είναι μια πολύ καλή ημέρα για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο, με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο να σας απασχολούν άμεσα, έστω και με κάποια μικρή δυσκολία. Μην αφήνετε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να παρεμβαίνουν στην συναισθηματική σας ζωή ή ακόμη και στα οικονομικά σας γιατί θα ζημιωθείτε. Γενικότερα πάντως έρχονται πολύ καλύτερες μέρες! Ο Κρόνος ο οποίος είχε περάσει στο δικό σας ζώδιο επηρεάζοντας εσάς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο, μπαίνει τώρα σε ανάδρομη πορεία. Τον Σεπτέμβριο βέβαια θα επανέλθει, αλλά προς το παρόν καταλαγιάζει, έχοντας σας ήδη δώσει μια ιδέα για το είδος των προβλημάτων που σας απασχολούν και τα οποία θα σας φορτίσουν από το φθινόπωρο και μετά! Προς τα παρόν όμως, όλα αυτά σιγά σιγά καταλαγιάζουν. Γενικά, για τους Τοξότες του Δεκεμβρίου, είναι ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους οι μέρες αυτές είναι σημαντικότατες, με την Σελήνη να περνά στο δικό σας ζώδιο την Κυριακή! Την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείτε να κινηθείτε μυστικά, ενώ αντιμετωπίζετε κάποια θέματα οικογενειακής φύσεως, καθώς υπάρχουν καταστάσεις σε αυτόν τον τομέα οι οποίες σας φορτίζουν. Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς δείχνει ότι θα έχετε συζητήσεις και επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ίσως ακόμη και για θέματα της εργασίας σας. Μπορεί όμως στον χώρο της εργασίας σας το κλίμα να είναι κάπως φορτισμένο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ψέματα ή παραπλανήσεις. Ας είστε λοιπόν προσεκτικοί.

Υδροχόος
Εσάς τους Υδροχόους εξακολουθούν να σας απασχολούν πολύ σημαντικά θέματα! Παρασκευή και Σάββατο θα δείτε φίλους, ενώ την Κυριακή θα θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι. Στην καθημερινή σας ζωή αλλάζουν πολλά πράγματα καθώς θα έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Ουρανός βάλλεται από τον Πλούτωνα σας φέρνει στο μυαλό πολύ σοβαρές σκέψεις, οι οποίες μπορεί να έχουν ως βάση τα επαγγελματικά σας που αυτή τη στιγμή είναι για εσάς πολύ σημαντικά.

Ιχθείς
Ιχθύες μου, καθώς υποδέχεστε τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο, θα μάθετε πολλά από όσα έχουν συμβεί παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα! Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, όμως, η ερχόμενη Δευτέρα – Τρίτη δεν είναι οι καλύτερες ημέρες για να συζητήσετε πάνω σε επαγγελματικά σας θέματα. Προσέχετε λοιπόν! Αντίθετα, όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες είστε σε μια ωραία και σημαντική φάση της ζωής σας. Προσέχετε μόνο εκείνα τα οικονομικά σας τα οποία δείχνουν κάπως μπερδεμένα ανάμεσα σε έσοδα και έξοδα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ