Οι ΑΝΕΛ απαντούν στον Σουλτς: Επιτίθεται στον Καμμένο γιατί στηρίζει «τον ποταμίσιο αρχηγό» - iefimerida.gr

Οι ΑΝΕΛ απαντούν στον Σουλτς: Επιτίθεται στον Καμμένο γιατί στηρίζει «τον ποταμίσιο αρχηγό»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / PHASMA / ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφείς αιχμές για τη σκοπιμότητα πίσω από τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τον κ. Καμμένο αφήνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της αναφέρει: «Όλοι θυμούνται ότι ο γνωστός a-la carte "φιλέλλην" και τακτικός συνομιλητής του… ποταμίσιου αρχηγού είχε σπεύσει από την πρώτη κιόλας στιγμή, σαν άλλος …ανθύπατος να διαφωνήσει με την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να κάνει μάλιστα και …υποδείξεις με ποιους να συνεργαστεί ο κ. Τσίπρας!» και προσθέτει: «Κι όλα αυτά, επειδή ενοχλείται αυτός και οι συνοδοιπόροι του από τη συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση. Είναι αλήθεια ότι έτσι είχε μάθει να συμπεριφέρεται από την εποχή της υπάκουης στις γερμανικές απαιτήσεις συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου»

«Το ότι οι επιθέσεις του κ. Σουλτς στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο υποκρύπτουν σαφείς πολιτικές - κομματικές σκοπιμότητες, είναι πλέον ολοφάνερο. Θα ήταν όμως προτιμότερο να περιοριστεί ή έστω να ανταποκριθεί στον θεσμικό του ρόλο και να σταματήσει να παριστάνει τον… τιμητή της ελληνικής πολιτικής ζωής» καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.

Απάντηση έδωσε και ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter.

«Πρόεδρε Mάρτιν Σουλτς είναι η σειρά σου τώρα θυμάσαι;» έγραψε ο υπουργός Άμυνας, παραθέτοντας δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο κ. Σουλτς απέρριψε ως απαράδεκτη ερώτηση του τότε ευρωβουλευτή, και νυν υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκου Χουντή, προς την Κομισιόν για μίζες γερμανικών εταιριών με αποτέλεσμα η ερώτηση να «μπλοκαριστεί».

Συνεργάτες του προέδρου των ΑΝΕΛ αφήνουν υπόνοιες ότι ο κ. Σουλτς έχει σχέση με τη γερμανική εταιρεία εξοπλιστικών συστημάτων Rheinmetall Defence Electronics (RDE).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΕΛ Μάρτιν Σουλτς Πάνος Καμμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ