Σουλτς για Καμμένο: Ενας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από αυτόν - iefimerida.gr

Σουλτς για Καμμένο: Ενας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από αυτόν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Credit: The Council of the European Union / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία κριτική ασκεί στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς μέσω συνέντευξής του, που θα δημοσιευθεί την Κυριακή στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Zeitung.

Ο κ. Σουλτς μάλιστα, με αφορμή τη συνέντευξη του κ. Καμμένου στη Bild, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαλλαγεί από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»

«Θεωρώ πως ο κυβερνητικός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι λάθος» τονίζει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο κ. Σουλτς αναφερόμενος στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο Μάρτιν Σουλτς δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «σε σύγκριση με τον κ. Καμμένο, ο ελέφαντας σε υαλοπωλείο μοιάζει με διπλωμάτη που ξέρει να ελίσσεται».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τη Γερμανία ότι εμπλέκεται στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, ενώ αναφέροντας ότι κάποιοι δεν ήθελαν να σχηματίσει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επανέλαβε τις προειδοποιήσεις για τους μετανάστες, ζήτησε από την Τουρκία να σέβεται τις υποχρεώσεις της, ενώ έκανε επίθεση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τόνισε ότι δεν είναι θεωρητική η συζήτηση για τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ