Ένας Έλληνας στο Facebook - iefimerida.gr

Ένας Έλληνας στο Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα έστειλε το βιογραφικό του σε πολλές εταιρίες που δεν μπήκαν καν στον κόπο να του απαντήσουν. Ένα μήνα αφότου έστειλε βιογραφικό στο Facebook όμως, έκανε τρεις συνεντεύξεις μέσω Skype, άλλες πέντε στην Αμερική με όλα τα έξοδα πληρωμένα και τελικά προσελήφθη με μισθό 100.000 δολάρια τον χρόνο.

Ο Γιώργος Καρνάς από το Μυτιλήνη, απέκτησε τον πρώτο του υπολογιστή σε ηλικία εννέα ετών και επειδή δεν είχε κάποιον μεγαλύτερο να του δείξει κάποια πράγματα, αγόραζε βιβλία. Στην συνέχεια έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.

Τον επόμενο μήνα λοιπόν, πιάνει δουλειά στο Facebook και μετακομίζει μόνιμα στην Αμερική – και συγκεκριμένα στο Σαν Φρανσίσκο – αφού για άλλη μια φορά η Ελλάδα «τρώει» τα παιδιά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ