To Τwitter ανησύχησε και άρχισε να ρωτάει «Πού είναι ο Πούτιν»; -Απαντήσεις με χιούμορ [εικόνες] - iefimerida.gr

To Τwitter ανησύχησε και άρχισε να ρωτάει «Πού είναι ο Πούτιν»; -Απαντήσεις με χιούμορ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη συζήτηση έγινε τα τελευταία 24ωρα για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, το πού βρίσκεται και την αιτία της εξαφάνισής του. Λογικό ήταν να... ανησυχήσει και το Twitter.

Τη φημολογία για προβλήματα υγείας του Ρώσου προέδρου διαδέχθηκαν οι πληροφορίες ότι αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί η φημολογούμενη σύντροφός του, Αλίνα Καμπάεβα, τον έκανε ξανά πατέρα, κάτι που διέψευσε το Κρεμλίνο. Τελικά, ο Πούτιν επανεμφανίστηκε, αλλά νωρίτερα το Twitter είχε επιχειρήσει να λύσει το μυστήριο.

To Τwitter ανησύχησε και άρχισε να ρωτάει «Πού είναι ο Πούτιν»; -Απαντήσεις με χιούμορ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
To Τwitter ανησύχησε και άρχισε να ρωτάει «Πού είναι ο Πούτιν»; -Απαντήσεις με χιούμορ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
To Τwitter ανησύχησε και άρχισε να ρωτάει «Πού είναι ο Πούτιν»; -Απαντήσεις με χιούμορ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να αναρωτιούνται πού βρίσκεται ο Ρώσος πρόεδρος και με το hashtag #Whereisputin έδωσαν τις πιο απίθανες απαντήσεις, συνοδεύοντας τις αναρτήσεις τους και με φωτογραφίες. Από τις πιο δημοφιλείς εκδοχές για την εξαφάνισή του ήταν ότι ο Πούτιν κυνηγάει ή ψαρεύει κάπου- από τα αγαπημένα χόμπι του- ενώ κάποιοι κυκλοφόρησαν το πρόσωπό του ακόμη και σε συσκευασία γάλακτος, σε μία μορφή Silver Alert. Αλλοι, ανέφεραν ότι ήταν σε κάποιο ταξίδι στη Ναμίμπια ή τη Νέα Γουινέα.





To Τwitter ανησύχησε και άρχισε να ρωτάει «Πού είναι ο Πούτιν»; -Απαντήσεις με χιούμορ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Από τις πιο εμπνευσμένες απαντήσεις ένα σχεδιάγραμμα που έφτιαξε κάποιος, με πολλές πιθανές απαντήσεις που κυμαίνονταν από το ότι ο Πούτιν εξαφανίστηκε γιατί σχεδιάζει πάρτι γενεθλίων για τον Πέτρο Ποροσένκο, τον πρόεδρο της Ουκρανίας, μέχρι ότι είναι στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού ή στο στούντιο και ηχογραφεί με τον Κάνι Γουέστ!

Πάντως, την Παρασκευή η κρατική τηλεόραση της Ρωσίας έδωσε τα πρώτα πλάνα του Βλαντιμίρ Πούτιν μετά από την απουσία μίας εβδομάδας που προκάλεσε όλη τη φημολογία. Το NTV έδειξε εικόνες από τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρόεδρο του ανώτατου δικαστηρίου, Βιάτσεσλαβ Λεμπέντεφ, στην προεδρική κατοικία έξω από τη Μόσχα.

To Τwitter ανησύχησε και άρχισε να ρωτάει «Πού είναι ο Πούτιν»; -Απαντήσεις με χιούμορ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ