Αυτοκτόνησε ο Μιχάλης Κριάδης επικεφαλής της διαφημιστικής Vitamin - iefimerida.gr

Αυτοκτόνησε ο Μιχάλης Κριάδης επικεφαλής της διαφημιστικής Vitamin

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στην ζωή του έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Vitamin, Μιχάλης Κριάδης πηδώντας από το μπαλκόνι του γραφείου του στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την αστυνομία σήμερα το πρωί (στις 8 παρά τέταρτο) ο Μιχάλης Κριάδης άνοιξε το παράθυρο στο γραφείο του και πραγματοποίησε βουτιά θανάτου από τον τέταρτο όροφο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν αυτοκτονήσει τηλεφώνησε σε στέλεχος της εταιρείας και ζήτησε να προσέχουν την κόρη του η οποία εργάζεται στην ίδια εταιρεία, ενώ εικάζεται ότι άφησε τόσο σημείωμα όσο και διαθήκη.

Η εταιρεία Vitamin δραστηριοποιούνταν στον χώρο του κινηματογράφου και συνεργαζόταν στενά με την Audiovisual. Ο ισολογισμός του 2010 για την εταιρεία εμφάνισε ζημιά της τάξεως των 400.000 ευρώ, ενώ οι συσσωρευμένες ζημιές έφταναν τις 576.000. Η Vitamin βάσει του ίδιου ισολογισμού είχε προς είσπραξη στις 31 Δεκεμβρίου του 2010 4,8 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 2,8 ήταν σε μεταχρονολογισμένες επιταγές. Σύμφωνα όμως με την έκθεση των ορκωτών λογιστών ο ισολογισμός παρουσίαζε τα εξής προβλήματα:

  • είχε μεταθέσει ζημία 540.000 ευρώ από το 2010 στα έξοδα της επόμενης χρήσης
  • προέβλεπε ως εν δυνάμει έσοδα παγωμένες απαιτήσεις 850.000 ευρώ που θα έπρεπε να βρίσκονται στον κωδικό επισφάλειες.
  • Δεν είχε πρόβλεψει για αποζημιώσεςι προσωπικούς της τάξης των 67.500 ευρώ
  • Δεν υπολόγιζε χρέη αγγελιοσήμου της τάξης 44.300 ευρώ

Η φωτογραφία είναι από πρόσφατη εκδήλωση της Audiovisual όπου ο Μιχάλης Κριάδης φωτογραφήθηκε με την Σάσα Βαρδινογιάννη και την Μαρία Μπακοδήμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ