Ο Ολυμπιακός έχασε το ματς (64-73) και την διαφορά από την Φενέρ του Ομπράντοβιτς - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός έχασε το ματς (64-73) και την διαφορά από την Φενέρ του Ομπράντοβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο διάστημα η Φενέρ μοιάζει... αφιονισμένη στην Ευρωλίγκα και το επιβεβαίωσε και μέσα στο ΣΕΦ κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 64-73.

Μάλιστα, η ομάδα του Πειραιά έχασε από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αγώνα αλλά και την διαφορά που είχαν νικήσει οι Πειραιώτες μέσα στην Τουρκία.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν άστοχοι και άτυχοι –αφού τραυματίστηκε και ο Βασίλης Σπανούλης- με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα και παράλληλα να χάσουν τη διαφορά της νίκης τους στην Πόλη, μπαίνοντας σε… περιπέτειες για το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 35-39, 50-55, 62-70

Ολυμπιακός: Χάντερ 6, Ντάνστον 12, Σπανούκης 5, Σλούκας 9, Πρίντεζης 11, Αγραβάνης, Μάντζαρης 4, Λαφαγιέτ 14, Ντάρντεν 3, Λοτζέσκι

Φενέρμπαχτσε: Γκάουντλακ 24, Ζήσης 1, Χίκμαν 7, Μπιέλιτσα 16, Ερντέν 4, Μπογκντάνοβιτς 5, Σαβάς 4, Βέσελι 7, Πρέλντζιτς 5

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ