Απείλησαν ταχυδρόμο με καλάσνικοφ - «Απήγαγαν» 26χρονο για ένα τηλέφωνο - iefimerida.gr

Απείλησαν ταχυδρόμο με καλάσνικοφ - «Απήγαγαν» 26χρονο για ένα τηλέφωνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα ληστείας έπεσε το πρωί ταχυδρόμος στην Αγία Βαρβάρα, όταν δύο άνδρες με κράνη τον πλησίασαν και με την απειλή πιστολιού και καλάσνικοφ άρπαξαν την τσάντα του που περιείχε 2.000 ευρώ.

Οι δύο δράστες επέβαιναν σε μηχανή, με την οποία και διέφυγαν προτού επέμβει η αστυνομία.

Το αστυνομικό δελτίο όμως είναι για μία ακόμα ημέρα πλούσιο. Στο Πασαλιμάνι τον τρόμο έζησε ένας 26χρονος, όταν την ώρα που προχωρούσε στο δρόμο ξαφνικά δύο άτομα τον άρπαξαν και τον έβαλαν μέσα σε ένα φορτηγό. Οι δράστες έστησαν το σκηνικό της απαγωγής για να κλέψουν από τον άτυχο νεραό ένα κινητό τηλέφωνο!

Στην Πεύκη μια 61χρονη την ώρα που επέστρεφε σπίτι της κινδύνεψε όταν σταμάτησε στο φανάρι. Όταν έφτασε στη συμβολή της Βύρωνος με τη Ναούσης «ην έπιασε» το κόκκινο και τότε εμφανίστηκαν δυο άτομα που πριν προλάβει να αντιδράσει άνοιξαν την πόρτα και σχεδόν την «πέταξαν» έξω, πήραν το αυτοκίνητο της και εξαφανίστηκαν. Λίγο αργότερα πάντως το εγκατέλειψαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ