Σακελλαρίδης για δημοψήφισμα: Εάν φθάσουμε σε οριακό σημείο, πάντα υπάρχουν αυτές οι λύσεις - iefimerida.gr

Σακελλαρίδης για δημοψήφισμα: Εάν φθάσουμε σε οριακό σημείο, πάντα υπάρχουν αυτές οι λύσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το επίμαχο ερώτημα εάν η κυβέρνηση θα θέσει σε δημοψήφισμα την όποια συμφωνία με τους εταίρους, σε περίπτωση που ο διάλογος δεν κυλίσει ομαλά μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζοντας πως «αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι να προσπαθεί ώστε να μην υπάρξουν αδιέξοδα στη διαπραγμάτευση. Εάν φτάσουμε σε ένα σημείο οριακό-κάτι το οποίο απευχόμαστε-πάντοτε υπάρχουν αυτές οι λύσεις».

Σε συνέντευξή του στον Βήμα fm, αφού επέμεινε πως το δημοψήφισμα συνεχώς ακούγεται από τους δημοσιογράφους και διευκρίνισε πως «αν έρθει σε αδιέξοδο ο διάλογος -σας το λέω ενδεικτικά -(το ερώτημα) θα έχει να κάνει με την εφαρμογή αυτών των μέτρων ή όχι».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι «συντηρείται ένα θέμα που δεν το έχει βάλει η κυβέρνηση στο τραπέζι» καθώς εστιάζει, ώστε στις διαπραγματεύσεις να μην χρειαστούν τέτοιου τύπου μέτρα λιτότητας.

Το Βrussels Group ήρθα για να μαζέψει στοιχεία

Ερωτηθείς για το πόσο θα μείνουν στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια, είπε ότι «θα είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν. έχουν έρθει να μαζέψουν κάποια στοιχεία και όταν ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά δε θα έχουν λόγο να παραμείνουν στην Αθήνα».

Τέλος, ο κ. Σακελλαρίδης καθησύχασε σε ό,τι αφορά στα χρήματα που διαθέτει η κυβέρνηση για την αποπληρωμή των υποχρεώσεών της σημειώνοντας: «Χρήματα η κυβέρνηση βρίσκει και αποπληρώνει κάθε δόση. Δουλειά του υπουργείου οικονομικών είναι να υπάρχουν αυτά τα χρήματα, είτε για την καταβολή συντάξεων και δαπανών είτε για την καταβολή των υποχρεώσεων προς τους πιστωτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ