Ο καλύτερος υπουργός Οικονομικών του κόσμου - iefimerida.gr

Ο καλύτερος υπουργός Οικονομικών του κόσμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καλύτερος υπουργός Οικονομικών του κόσμου, ο οποίος κέρδισε αυτό τον τίτλο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την παγκόσμια οικονομική κρίση, ώστε να αποφύγει την ύφεση η χώρα του, δεν είναι – φυσικά – Έλληνας, ούτε καν Ευρωπαίος.

Ο υπουργός Οικονομικών της Αυστραλίας, Γουέιν Σουάν ανακηρύχθηκε ο καλύτερος υπουργός Οικονομικών του κόσμου, από το περιοδικό Euromoney. Η απονομή του βραβείου θα γίνει κατά τη διάσκεψη της G20 στο τέλος της εβδομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ψήφιση του κ. Σουάν θα τονώσει κάπως το ηθικό της κυβέρνησης Γκίλαρντ που παραπαίει στις δημοσκοπήσεις, καθώς ψηφίστηκε από τους κορυφαίους οικονομολόγους για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την παγκόσμια οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα η Αυστραλία να αποφύγει την ύφεση.

Είναι δε, ο δεύτερος Αυστραλός υπουργός Οικονομικών που τιμάται με το βραβείο αυτό. Ο πρώτος ήταν ο Πολ Κίτιγκ (και μετέπειτα) πρωθυπουργός της Αυστραλίας το 1984.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ