Επισπεύδονται οι δικαστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Συνάντηση Κοντονή με εισαγγελείς - iefimerida.gr

Επισπεύδονται οι δικαστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Συνάντηση Κοντονή με εισαγγελείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και τον αντεισαγγελέα, Γιώργο Λαϊνη, συναντήθηκε την Πέμπτη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Το θέμα συζήτησης ήταν τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα κρούσματα βίας και τις συμπεριφορές των οπαδών των ομάδων. Ο υφυπουργός Αθλητισμού προτίθεται εντός της επόμενης εβδομάδας να καταθέσει ένα νομοσχέδιο γύρω από τον αθλητισμό και ήθελε να πάρει την γνώμη των εισαγγελέων για όσα θα περιέχει.

Όπως λοιπόν έχει αποφασισθεί και συμφώνησαν οι Κοντονής, Σιμιτζόγλου και Λαΐνης το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα είναι σαφώς πιο αυστηρό από το τωρινό στην προσπάθεια για να την πάταξη της βίας.

Ο νέος αθλητικός νόμος αναμένεται να κατατεθεί τον Απρίλιο και αφού τελειώσουν οι επαφές με UEFA και FIFA. Πάντως, ο κ.Κοντονής ζήτησε να... τρέξουν οι δικαστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στις «ανοιχτές» υποθέσεις που υπάρχουν και αναμένεται τον επόμενο μήνα να έχουν εξελίξεις στο κομμάτι αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ