Γιος διάσημης ηθοποιού: Δεν με αγκάλιασε ποτέ - iefimerida.gr

Γιος διάσημης ηθοποιού: Δεν με αγκάλιασε ποτέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Της άρεσε να ζει μέσα στο δράμα, υπέφερε από ναρκισσισμό, την ενδιέφερε μόνο η εμφάνιση της και ήταν κακό πρότυπο μητέρας. Την αλήθεια πίσω από την εικόνα της Τζόαν Κόλινς αποκαλύπτει ο γιος της, Σάσα Νιούλι.

 Γιος διάσημης ηθοποιού: Δεν με αγκάλιασε ποτέ | iefimerida.gr 0

«Της άρεσε να ζει μέσα στο δράμα. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί μία ήρεμη ζωή», δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι το μόνο που ένοιαζε την Τζόαν Κόλινς ήταν η εμφάνισή της. «Υπέφερε από ναρκισσισμό. Την ένοιαζε μόνο η εμφάνιση της»

 Γιος διάσημης ηθοποιού: Δεν με αγκάλιασε ποτέ | iefimerida.gr 1

Ο Σάσα Νιούλι εξομολογήθηκε ότι η πασίγνωστη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της Δυναστείας υπέφερε από ναρκισσισμό, ενώ δεν ασχολούνταν καθόλου με τα δύο της παιδιά, τα οποία και είχε εγκαταλείψει στη νταντά τους.

 Γιος διάσημης ηθοποιού: Δεν με αγκάλιασε ποτέ | iefimerida.gr 2
 Γιος διάσημης ηθοποιού: Δεν με αγκάλιασε ποτέ | iefimerida.gr 3

Περιγράφοντας τα δύσκολα παιδικά χρόνια του μαζί της, τη χαρακτηρίζει νάρκισσο και υποστηρίζει ότι τόσο εκείνος όσο και η αδερφή του ένιωθαν εγκαταλειμμένοι. «Ηθελα η μητέρα μου να με αγαπάει, να την αισθάνομαι κοντά μου. Εκείνη με φρόντιζε από απόσταση. Δεν μπορώ να τη θυμηθώ να με αγκαλιάζει» λέει ο 49χρονος ζωγράφος και προσθέτει: «Η μητέρα μου δεν ήταν τέρας. Ηταν απλώς νάρκισσος».

 Γιος διάσημης ηθοποιού: Δεν με αγκάλιασε ποτέ | iefimerida.gr 4

Τον μεγάλωσαν οι νταντάδες. Οπως ο ίδιος αποκαλύπτει η μητέρα απέλυσε την γυναίκα που φρόντισε τα παιδιά της επειδή την ζήλευε. Λίγο καιρό αργότερα, η γυναίκα που πρόσεχε τα παιδιά της ηθοποιού έβαλε τέλος στην ζωή της.

 Γιος διάσημης ηθοποιού: Δεν με αγκάλιασε ποτέ | iefimerida.gr 5

Στα 81 της, η κακιά της Αλέξης της Δυναστείας μοιάζει 20 χρόνια νεότερη και δεν διστάζει να μιλήσει για την εμφάνισή της και τον γάμο της με τον κατά 32 χρόνια νεότερό της Πέρσι Γκίμπσον.

 Γιος διάσημης ηθοποιού: Δεν με αγκάλιασε ποτέ | iefimerida.gr 6

«Ο ήλιος είναι πολύ δυνατός, επομένως κάνω ηλιοθεραπεία φορώντας πάντοτε καπέλο, γυαλιά και full make up. Δεν με πειράζει να χαλάσω το δέρμα μου στο σώμα, όμως όχι στο πρόσωπο» λέει αποκαλύπτοντας ένα από τα βασικά μυστικά της ομορφιάς της. Οσο για το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου της, όπως αποκαλύπτει, έγκειται στο πάθος του ενός για τον άλλον.

 Γιος διάσημης ηθοποιού: Δεν με αγκάλιασε ποτέ | iefimerida.gr 7
 Γιος διάσημης ηθοποιού: Δεν με αγκάλιασε ποτέ | iefimerida.gr 8
 Γιος διάσημης ηθοποιού: Δεν με αγκάλιασε ποτέ | iefimerida.gr 9
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόαν Κόλινς Σάσα Νιούλι νάρκισσος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ