Ρήξη χιαστού ο Πέτρος Μάνταλος -Eξι μήνες εκτός δράσης - iefimerida.gr

Ρήξη χιαστού ο Πέτρος Μάνταλος -Eξι μήνες εκτός δράσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήταν μόνο ο Γιάννης Μανιάτης που τραυματίστηκε σοβαρά στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Πέτρος Μάνταλος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Τεράστιο πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Πέτρος Μάνταλος. Ο διεθνής Έλληνας μέσος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στη Football League. Ο Μάνταλος θα περάσει σήμερα κιόλας την πόρτα του χειρουργείου και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται περίπου σε έξι μήνες, πράγμα που σημαίνει πως στόχος του είναι πλέον να προλάβει την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Δυσάρεστα, αν και όχι στον ίδιο βαθμό, είναι τα νέα για τον Χρήστο Αραβίδη. Υπέστη κάταγμα του τρίτου μεταταρσίου στο αριστερό του χέρι και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή. Ενδεχομένως να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας παίζοντας με ειδικό προστατευτικό νάρθηκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πετρος μανταλος αεκ τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ