Ολοι πάνε στη Γλυφάδα την Κυριακή -Ολυμπιονίκες και καλλιτέχνες στον αγώνα δρόμου - iefimerida.gr

Ολοι πάνε στη Γλυφάδα την Κυριακή -Ολυμπιονίκες και καλλιτέχνες στον αγώνα δρόμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου θα συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου στη Γλυφάδα που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, 15 Μαρτίου.

Σε συνεργασία με τέσσερις ακόμα παραλιακούς Δήμους και με τη Feel Good Sports Club, ο Δήμος Γλυφάδας συνδιοργανώνει και προωθεί την άθληση, ενισχύοντας παράλληλα το έργο που προσφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.
Ανάμεσα στους δρομείς θα είναι η Φανή Χαλκιά, η Εύη Μωραϊτίδου, ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης, η Κλέλια Πανταζή, ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής ανσάμπλ, η Άννυ Πανταζή, επίσης ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής ανσάμπλ και η Γεωργία Ελληνάκη, ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης. Θα τρέξουν επίσης ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Κώστας Νακόπουλος, ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, ο μουσικός παραγωγός Νίκος Βουρλιώτης και η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου.
Οι αγώνες θα είναι 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ θα υπάρχει και μια ειδική διαδρομή ενός χιλιομέτρου για μικρά παιδιά δημοτικού (Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄).

Οι δρομείς μπορούν να προσέρχονται την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 08:15 π.μ. στο Παλαιό Δημαρχείο, Γραμματείες Διανομής/Παραλαβής των Αριθμών, για να παραλαμβάνουν τους αριθμούς συμμετοχής, με το τσιπάκι. Η ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι στις 10 π.μ. Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα δρόμου 10 χλμ. θα υπάρχουν δύο σταθμοί υποστήριξης των δρομέων στα 3χλμ. και στα 8χλμ., αλλά και στον τερματισμό με εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά και μπανάνες.
Καθένας που το επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί στον αγώνα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ολοι πάνε στη Γλυφάδα την Κυριακή -Ολυμπιονίκες και καλλιτέχνες στον αγώνα δρόμου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγώνας δρόμου Δήμος Γλυφάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ