Ο γάμος της Ψυχούλη αναβάλλεται-Τι συμβαίνει[εικόνες] - iefimerida.gr

Ο γάμος της Ψυχούλη αναβάλλεται-Τι συμβαίνει[εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελένη Ψυχούλη σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να παντρευτεί και έχει σκεφτεί, μάλιστα, πώς θέλει να είναι το νυφικό της.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να υλοποιείται, άμεσα τουλάχιστον, αφού η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, λίγες εβδομάδες μετά τις δηλώσεις της περί γάμου με τον σύντροφό της Κώστα Αγριάννη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα καλά» και παραδέχτηκε ότι κάτι τέτοιο... δεν πρόκειται να γίνει!
«Δεν ξέρω αν θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας», είπε η ίδια και κατόπιν συμπλήρωσε: «Έχω πολλές δουλειές, δεν προλαβαίνω! Το άφησα λίγο στην άκρη... Δεν το ονειρεύομαι».

Ο γάμος της Ψυχούλη αναβάλλεται-Τι συμβαίνει[εικόνες] | iefimerida.gr 0


Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε γιατί έκανε τις δηλώσεις για γάμο και νυφικό, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τόνισε: «Το είπα σε μια στιγμή, θα δούμε...».
Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος της Ελένης Ψυχούλη με τον Κώστα Αγριάννη ή αν συμβαίνει κάτι άλλο.

Ο γάμος της Ψυχούλη αναβάλλεται-Τι συμβαίνει[εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο γάμος της Ψυχούλη αναβάλλεται-Τι συμβαίνει[εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο γάμος της Ψυχούλη αναβάλλεται-Τι συμβαίνει[εικόνες] | iefimerida.gr 3


Η γνωστή μαγείρισσα, η οποία ξεχωρίζει στον χώρο της, αφού έχει στο ενεργητικό της πολλές επαγγελματικές επιτυχίες, τον τελευταίο καιρό ζει στον Βόλο, όπου έχει ένα δικό της εστιατόριο και όπως όλα δείχνουν διανύει μια πολύ καλή φάση στη ζωή της.

Η Ελένη Ψυχούλη είχε εξομολογηθεί πριν από έναν μήνα ότι βρήκε τον έρωτα και θα παντρευτεί με έναν άντρα τον οποίο γνώρισε στον Βόλο. Όπως λέει χαρακτηριστικά, ήταν ζήτημα δέκα λεπτών για να καταλάβει ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

Η Ελένη Ψυχούλη είχε πει ότι θα παντρευτούν σύντομα και ο γάμος θα γίνει στην παραλία και το νυφικό των ονείρων της είναι κάπως αλλόκοτο, αφού θέλει να είναι φτιαγμένο από πλαστικές σακούλες!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Ψυχούλη γάμος αναβάλλεται
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ