Θλίψη στην Ημαθία: Πέθανε η 17χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη - iefimerida.gr

Θλίψη στην Ημαθία: Πέθανε η 17χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέκυψε στα τραύματά της η 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας που είχε πέσει από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια της Γ' Λυκείου έπεσε στις 4 Μαρτίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε κατά τη διάρκεια της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου της στη Ρώμη.

Η κοπέλα υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «St Eugene» της Ρώμης. Έκτοτε νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, όπου η αναπνοή της υποστηριζόταν μηχανικά, ενώ οι γιατροί την είχαν υποβάλει και σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση αιματώματος.

Το ερώτημα που από την πρώτη ημέρα αναζητά απαντήσεις -χωρίς, όμως, μέχρι σήμερα να έχει καταστεί εφικτό κάτι τέτοιο- είναι το πώς το κορίτσι έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 11 μ.μ. ώρα Ιταλίας η 17χρονη βρισκόταν στο δωμάτιό της με άλλες δύο συμμαθήτριές της, για να μαζέψουν τα πράγματά τους για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Η καθηγήτρια που είχε πάει να επισκεφτεί τα κορίτσια στο δωμάτιο για να δει αν είναι καλά η νεαρή κοπέλα, είχε αποχωρήσει και έκτοτε υπάρχει κενό στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρώμη Αλεξάνδρεια Ημαθίας μαθήτρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ