Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Ένα θέμα που έχει σχέση με ταξίδια, με σπουδές ή με νομικές υποθέσεις μπορεί να παρουσιάσει κάποια καθυστέρηση, ειδικά γύρω στο μεσημέρι. Με τον Ερμή να περνά πλέον στους Ιχθύς θα αντιμετωπίσετε ένα παρασκήνιο που κινείται πυρετωδώς. ` τους Κριούς που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο εξακολουθεί να υπάρχει ένταση στα επαγγελματικά σας, αν και, για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 10-12 Απριλίου, η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή! Αυτά που προετοιμάζετε τώρα για τα παιδιά ή τη συναισθηματική σας ζωή, ακόμη και αν καθυστερήσουν λίγο, θα πραγματοποιηθούν τελικά, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο.

Ταύρος
Για σας τους Ταύρους, θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα κληρονομικά, τα φορολογικά ή τα οικονομικά σας, εάν μάλιστα εμπλέκονται σε αυτά και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, δεν ευνοούνται σήμερα! Ίσως κάποια σχέδιά σας να ανακόπτονται αυτόν τον καιρό, ίσως να είστε πολύ προβληματισμένοι με κάποιο ζήτημα, ίσως επίσης να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ακόμη θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, αλλά και το παρασκήνιο που υπάρχει και αυτό το διάστημα κινείται πυρετωδώς. Τα σχέδια που κάνετε για ένα ταξίδι ή γενικότερα για τη ζωή σας, φαίνεται ότι δεν πραγματοποιούνται, τουλάχιστον σήμερα.

Δίδυμοι
Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να περνά στους Ιχθύς ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει ιδιαίτερα. Για τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί τον Μάιο, σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας, υπάρχει, ειδικά γύρω στο μεσημέρι, μια δυσκολία και μια μελαγχολία. Όμως, για όσους είστε γεννημένοι τον Ιούνιο υπάρχουν πάρα πολύ σημαντικές και απρόβλεπτες αλλαγές, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας από τη μια στιγμή στην άλλη. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά στους φίλους σας ή σε θέματα που έχουν σχέση με την συλλογική δουλειά και να τα προωθήσετε. Οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις κάνετε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ προσεκτικά.

Καρκίνος
Η ένταση εξακολουθεί και σήμερα να επηρεάζει εσάς τους Καρκίνους, με την Σελήνη (κυβερνήτη πλανήτης σας) στον Τοξότη να δείχνει ότι τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή ακόμη και με την υγεία σας δεν ευνοούνται αυτόν τον καιρό, ενώ θέματα που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά, ακόμη και τον γάμο ή τις σχέσεις σας, φαίνεται να μπαίνουν σε μια έντονη περίοδο, μια περίοδο ρήξης. Κάποια οικονομικά θέματα καθυστερούν. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις πάνω σε επαγγελματικά σας θέματα ή πάνω σε μια σχέση σας η οποία ήδη κλονίζεται. Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς ανοίγει νέους δρόμους για εσάς που είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, ενώ θα έχετε σημαντικά μηνύματα, τηλεφωνήματα και ειδήσεις.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες έχετε κάποια σχέδια τα οποία σας ανοίγουν δρόμους για το εξωτερικό, για σημαντικές επαφές, για κάποιες νομικές ή διαδικαστικές σας υποθέσεις, ακόμη και για θέματα σπουδών. Σήμερα όμως μπορεί να παρουσιαστεί μια σημαντική εμπλοκή η οποία έχει σχέση είτε με την εργασία είτε με την υγεία σας.

Παρθένος
Παρθένοι μου, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να περνά στους Ιχθύς μπορείτε να κάνετε συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας , γενικότερα όμως η περίοδος αυτή δεν είναι η κατάλληλη για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, τουλάχιστον για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο. Ίσως απογοητευτείτε από αυτές τις συζητήσεις. Ένα οικογενειακό θέμα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας επιστρέφει. Σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά ενδεχομένως να παρουσιαστεί κάποια εμπλοκή.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς τα πράγματα είναι κάπως περίεργα αυτές τις ημέρες! Όσοι έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο μπορείτε να ρυθμίσετε ένα θέμα το οποίο έχει σχέση με την εργασία ή την υγεία σας, αν και ενδέχεται να παρουσιαστεί μια εμπλοκή. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, γύρω δηλαδή στις 8-10 του Οκτωβρίου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί τόσο με την υγεία σας όσο και με τις εκρηκτικές καταστάσεις που δημιουργούνται τόσο στην οικογένεια, όσο και στις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Αργότερα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ήρεμα για να μπορέσετε να κάνετε μια συζήτηση. Οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου δεν επηρεάζεστε από κάποια σημαντική πλανητική όψη.

Σκορπιός
Ένα οικονομικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο και φορτίζει εσάς τους Σκορπιούς, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο θα πρέπει να προσέχετε θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Αποφύγετε τα λάθη και τις υπερβολές. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, αυτές τις ημέρες, θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα, αλλά και την εμφάνιση θεμάτων που έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή.

Τοξότης
Οι Τοξότες του Νοεμβρίου βρίσκεστε σε μια περίεργη φάση με μια διάχυτη αίσθηση μελαγχολίας, ενώ τα οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν. Θέματα που έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, θα συνεχίσουν να σας απασχολούν και μετά από δυο τρεις μέρες. Σε θέματα που αφορούν στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο είστε αρκετά πιεσμένοι. Σύντομα όμως, από τον επόμενο μήνα, ο κυβερνήτης σας Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά, τακτοποιώντας έτσι πολλά θέματα.

Αιγόκερως
Συμφωνίες, επαφές και συζητήσεις θα μπορούσαν τώρα να πραγματοποιηθούν για εσάς τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, αν και έχετε ένα άγχος για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν, με πολλούς από εσάς να μετακινείστε, να μετακομίζετε και να έρχεστε πιο κοντά σε κάποιες αλλαγές, ακόμη και κάποιες πιέσεις που πρέπει να ασκηθούν στον χώρο της οικογένειάς σας. Αυτά όμως δεν ισχύουν για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, από τις 10 Ιανουαρίου και μετά.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους υπάρχουν θέματα τα οποία έχουν σχέση με την προσωπική σας ζωή, ενώ οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τα οικονομικά σας μπορεί αυτές τις ημέρες να σας φορτίσουν. Ενδεχομένως να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες υποδέχεστε τον Ερμή ο οποίος περνά στο δικό σας ζώδιο και σας φέρνει ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα! Ένα επαγγελματικό θέμα φορτίζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Μην αναμίξετε τους φίλους με τα οικονομικά σας και μην επενδύετε σε συλλογική δουλειά, η οποία τώρα δεν μπορεί να αποδώσει. Όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, είστε στην καλύτερή σας φάση.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ