Γίνονται και αυτά: Πήγε για δουλειά δύο ώρες νωρίτερα και τον έστειλαν στη φυλακή για 30 ημέρες - iefimerida.gr

Γίνονται και αυτά: Πήγε για δουλειά δύο ώρες νωρίτερα και τον έστειλαν στη φυλακή για 30 ημέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα περίμενε κανείς να τον επαινέσουν, ίσως να τον αναδείξουν και υπάλληλο του μήνα. Αντί αυτού όμως, τον έστειλαν στο κελί.

Αυτό συνέβη σε έναν εργαζόμενο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ ο οποίος... τόλμησε να πάει δύο ώρες νωρίτερα για δουλειά. Αποτέλεσμα αυτού; Του επεβλήθη ποινή φυλάκισης 30 ημερών.

Ο Κέβιν ΜακΓκιλ εργάζεται σε μία ιδιωτική εταιρεία καθαριότητας. Μία ημέρα, έπιασε δουλειά λίγα λεπτά πριν από τις 5 το πρωί, ξεκινώντας να μαζεύει τα σκουπίδια στο Σάντι Σπρινγκς. Ομως, στην περιοχή επιτρέπεται κάτι τέτοιο μόνο από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Εξαιτίας του παραπτώματός του, το δικαστήριο του επέβαλλε 30 ημέρες φυλάκιση, ως παραδειγματισμό όπως είπε ο εισαγγελέας, προκειμένου να μην αρχίσουν όλοι οι συνάδελφοί του να μαζεύουν τα σκουπίδια νωρίτερα από ότι πρέπει.

«Εμεινα άφωνος. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ», παραδέχθηκε ο ΜακΓκιλ μιλώντας στο WABC. Ετσι, θα περάσει κάθε σαββατοκύριακο των επόμενων τριών μηνών στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του αλλά παράλληλα να συνεχίσει να εργάζεται τις καθημερινές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ