Ο Πιστόριους παίζει μπάλα στη φυλακή [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Πιστόριους παίζει μπάλα στη φυλακή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο βίντεο που εξασφάλισε η Daily Sun φαίνεται ο Πιστόριους με έναν συγκρατούμενό του να παίζουν… «πεναλτάκια», φορώντας πολιτικά.

Ο καταδικασμένος σε 5 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία της φίλης του Reeva Steenkamp, Οσκαρ Πιστόριους προκαλεί την οργή των συγκρατούμενων του, για την ευνοϊκή μεταχείριση που απολαμβάνει.

Ο Πιστόριους και ο Krejcir, όπως ανέφερε πηγή, είναι σαν να βρίσκονται σε καλοκαιρινό κάμπινγκ παρά σε φυλακή. Τον περασμένο Νοέμβριο είχαν προκληθεί αντιδράσεις επειδή τους παρείχαν ποδήλατο και διάδρομο για να μπορούν να γυμνάζονται.

Παίρνουν μάλιστα το δικό τους ειδικό πρωινό, με τον Πιστόριους να πίνει τσάι με γάλα και μεταλλικό νερό και να τρώει φρούτα όπως σταφύλια και ανανά. Εκτός από το γεγονός ότι μπορούν να βγουν έξω για να απολαύσουν τον ήλιο και να παίξουν ποδόσφαιρο, οι δυο τους δέχονται επισκέψεις από αγαπημένα τους πρόσωπα κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο Πιστόριους μάλιστα, παρά τους αυστηρούς κανόνες, μπορεί να αγκαλιάσει και να φιλήσει όσους τον επισκέπτονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οσκαρ Πιστόριους μπάλα φυλακή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ