Η εξυπνότερη κομπίνα φάουλ - Το γκολ που κάνει το γύρο του διαδικτύου στο Κόπα Λιμπερταδόρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Η εξυπνότερη κομπίνα φάουλ - Το γκολ που κάνει το γύρο του διαδικτύου στο Κόπα Λιμπερταδόρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν στιγμές που η ποδοσφαιρική φαντασία ξεφεύγει από τα όρια. Οι ποδοσφαιριστές της Ρασίνγκ Κλουμπ ένιωθαν αφόρητη πίεση να φτάσουν στην ισοφάριση κόντρα στην Σπόρτινγκ Κριστάλ για τη 2η αγωνιστική του Κόπα Λιμπερταδόρες, όμως βρήκαν την ψυχραιμία να εκτελέσουν φάουλ με μια κομπίνα, που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το ρολόι σημάδευε το 67ο λεπτό και η Ρασίνγκ Κλουμπ ήταν πίσω στο σκορ. Κερδισμένο φάουλ έξω από την περιοχή, λίγα μέτρα φόρα και...

Το συγκεκριμένο γκολ έχει γνωρίσει τις τελευταίες ώρες την αποθέωση σε όλα τα κορυφαία ΜΜΕ παγκοσμίως. Ακόμη και προπονητές αλλά και ποδοσφαιριστές, μοιράστηκαν με τους θαυμαστές τους το παραπάνω βίντεο στο twitter αλλά και στο Instagram με τους περισσότερους να δηλώνουν το θαυμασμό τους. Για την ιστορία πάντως, αυτό το γκολ δεν ήταν αρκετό ώστε η Ρασίνγκ Κλουμπ να αποφύγει τελικά την ήττα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ