Ιταλός ΥΠΟΙΚ: Η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ - iefimerida.gr

Ιταλός ΥΠΟΙΚ: Η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις διαπραγματεύσεις της χώρας μας με τους θεσμούς αναφέρθηκε ο Ιταλός υπουργός οικονομικών Πιέρ Κάρλο Πάντοαν, σε δηλώσεις του προς την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai Tre και το πολιτικό τοκ -σόου Ballaro'.

Πιο αναλυτικά, ο Ιταλός υπουργός οικονομικών δήλωσε:

«H Ευρώπη έχει ξεκινήσει την διαδικασία αμοιβαίας οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αναφέρει τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις της που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η αναθεώρηση του τωρινού προγράμματος, για να περάσουμε στην συνέχεια, σε ένα πρόγραμμα με μεγαλύτερη ανάσα, μέσης διάρκειας, που είναι αναγκαίο ώστε η Ελλάδα να μπορέσει να επιστρέψει στον δρόμο της αύξησης του εισοδήματος και δημιουργίας θέσεων εργασίας».

Σε ερώτηση αν είναι αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο Ευρώ, ο Πιέρ Κάρλο Πάντοαν, τέλος, απάντησε:

«Είμαι πεπεισμένος πως δεν θα βγει από το Ευρώ. Η Ευρώπη πηγαίνει προς μιας συγκεκριμένη κατεύθυνση, δεν πρέπει να αλλάξει πορεία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιερ Κάρλο Παντοάν Ιταλός ΥΠΟΙΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ