Handelsblatt: Η Αθήνα έχει νεύρα λόγω άδειων ταμείων - iefimerida.gr

Handelsblatt: Η Αθήνα έχει νεύρα λόγω άδειων ταμείων

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ψυχολογικούς όρους ερμηνεύει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt την επίθεση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, κατά του Βόλφκαγκ Σόιμπλε.

Με τίτλο: «Το σχέδιο του Σόιμπλε να πνίξει την Αθήνα απέτυχε» και υπέρτιτλο: «Η Αθήνα επιτίθεται κατά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών», η Handelsblatt, στην ηλεκτρονική της έκδοση, δημοσιεύει τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, όπου κατηγόρησε τον Β. Σόιμπλε ότι κάνει δηλώσεις που δεν είναι συμβατές με τον θεσμικό ρόλο του και με τις προσπάθειες για μία νέα λύση στην Ευρώπη.

Handelsblatt: Η Αθήνα έχει νεύρα λόγω άδειων ταμείων  | iefimerida.gr 0

«Τα νεύρα στην Αθήνα είναι προφανώς τεντωμένα, λόγω των άδειων ταμείων, καθώς δεν εκπληρώθηκε ούτε η προσδοκία της να λάβει χρηματοδότηση στο χθεσινό Eurogroup» υποστηρίζει η Handelsblatt προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα μπορεί να μην έχει σε λίγες εβδομάδες χρήματα».

Το δημοσίευμα αναφέρεται, επίσης, στη δήλωση του υπουργού Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκου Φλαμπουράρη έκανε έκκληση στους Έλληνες να επιστρέψουν στη χώρα τα χρήματα που έχουν στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ