Απειλητική χειρονομία βουλευτή Χρυσής Αυγής στην Κανελλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα σε σφάξω» - iefimerida.gr

Απειλητική χειρονομία βουλευτή Χρυσής Αυγής στην Κανελλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα σε σφάξω»

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου, καθώς, ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι ο συνάδελφος της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης έκανε απειλητική χειρονομία όταν εκείνη μιλούσε στην Ολομέλεια.

Ολα συνέβησαν όταν η Μαρία Κανελλοπούλου μιλούσε για τις γερμανικές αποζημιώσεις και μια αποστροφή της για τους ναζί και τον Παύλο Φύσσα έφερε ένταση.

Η κα Κανελλοπούλου μίλησε για τους απογόνους των ναζί και του Χίτλερ οι οποίοι δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και αμέσως από τα πίσω έδρανα οι Μιχάλης Αρβανίτης και Ηλίας Παναγιώταρος άρχισαν να ωρύονται χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τι λένε.

Αμέσως μετά το επεισόδιο, η κυρία Κανελλοπούλου, μιλώντας σε δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι ο χρυσαυγίτης βουλευτή της έκανε τη γνωστή χειρονομία με την παλάμη να περνά τον λαιμό υπονοώντας ότι θέλει να τη σφάξει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ