Το Ειδικό Δικαστήριο απέρριψε ξανά το αίτημα: Ο Βενιζέλος δεν θα κληθεί ως μάρτυρας - iefimerida.gr

Το Ειδικό Δικαστήριο απέρριψε ξανά το αίτημα: Ο Βενιζέλος δεν θα κληθεί ως μάρτυρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει η εισαγγελέας της έδρας Ξένη Δημητρίου στην κλήση του Ευάγγελου Βενιζέλου ως μάρτυρα στην δίκη του Γ. Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ.

Η κ. Δημητρίου για δεύτερη φορά ζήτησε από το δικαστήριο την παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη διαδικασία, καθώς όντας υπουργός Οικονομικών πήρε στα χέρια του από τον Γιάννη Διώτη, το επίμαχο usb με τα ονόματα των καταθετών της λίστας Λαγκάρντ, το οποίο στη συνέχεια παράδωσε στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.

Μάλιστα η εισαγγελέας αντιτάχθηκε στην ανάγνωση της κατάθεσής του, τονίζοντας ότι πρόκειται για σημαντικό μάρτυρα και ότι υπάρχει αναγκαιότητα “ζωντανής” παρουσίας του και εξέτασής του από το δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται, ότι η κ. Δημητρίου είχε και προ ημερών κάνει το ίδιο αίτημα, αλλά το δικαστήριο το απέρριψε. Αυτήν την ώρα οι δικαστές του Ειδικού δικαστηρίου συνεδριάζουν για να αποφανθούν εκ νέου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ