Αποκάλυψη-σοκ: 14χρονος έφτιαξε συμβόλαιο θανάτου για την οικογένειά του -Εκτελεστής ένας φίλος του [εικόνα] - iefimerida.gr

Αποκάλυψη-σοκ: 14χρονος έφτιαξε συμβόλαιο θανάτου για την οικογένειά του -Εκτελεστής ένας φίλος του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκάλεσε στους αστυνομικούς περιοχής της Φλόριντα ότι ένας 14χρονος έφτιαξε συμβόλαιο θανάτου για την οικογένειά του και προσπάθησε να προσλάβει ένα φίλο του για να το εκτελέσει.

Ο νεαρός πρόσφερε στο συμμαθητή του 1.200 δολάρια για να δολοφονήσει τον πατέρα, τη μητριά και τον αδερφό του. Οι οδηγίες που του είχε δώσει ήταν να κάνει το έγκλημα να μοιάζει με διάρρηξη που είχε τραγική κατάληξη.

Ο πατέρας του παιδιού που δέχθηκε την πρόταση βρήκε το σημείωμα, μαζί με ένα σουγιά, στην τσάντα του αγοριού, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 14χρονος. Το σημείωμα έλεγε «Εγώ (το όνομα έχει σβηστεί) θα είμαι πληρωμένος δολοφόνος για τον (το όνομα επίσης έχει σβηστεί) για να δολοφονήσω τους... Εχω γνώση ότι αν δεν προχωρήσω δεν θα πληρωθώ. Τα χρήματα που έχουμε συμφωνήσει είναι 1.200 δολάρια».

Αποκάλυψη-σοκ: 14χρονος έφτιαξε συμβόλαιο θανάτου για την οικογένειά του -Εκτελεστής ένας φίλος του [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο φίλος του είπε στην αστυνομία ότι πίστευε ότι επρόκειτο για αστείο και δεν θα κατηγορηθεί. Ο 14χρονος «εγκέφαλος» της υπόθεσης ανέφερε στις αρχές ότι οι γονείς του τον έβαλαν τιμωρία για τους κακούς βαθμούς που είχε πάρει και για αυτό ήταν θυμωμένος μαζί τους. Παραδέχθηκε μάλιστα ότι είχε σκεφθεί και στο παρελθόν να τους σκοτώσει, αλλά δεν ήξερε πώς να το κάνει.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα καταθλιπτικό αγόρι, που έχει την τάση να βλάψει τον εαυτό του. Ο πατέρα του κατέθεσε στις αρχές ότι το 2014 το ίδιο παιδί είχε πάει με μαχαίρι στο σχολείο και είχε απειλήσει να σκοτώσει συμμαθητές του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συμβόλαιο θανάτου εκτελεστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ