Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη για τη 16χρονη Στέλλα Ακουμιανάκη - iefimerida.gr

Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη για τη 16χρονη Στέλλα Ακουμιανάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχή για ανθρωποκτονία από αμέλεια πρότεινε ο εισαγγελέας Χανίων για τον πρώτο κατηγορούμενο ειδικευόμενο γιατρό που χειρίστηκε το περιστατικό της 16χρονης και απαλλαγή για τον δεύτερο που υποστήριξε ότι δεν παρέλαβε το περιστατικό.

Όσον αφορά στον 27χρονο, ο οποίος τη νύχτα της Ανάστασης του 2011 διασκέδασε με τη Στέλλα σε μπαρ του Ρεθύμνου, και τον 17χρονο τότε κολλητό της, που κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση της ανήλικης και βιασμό κατά συναυτουργία, καθώς από τις καταθέσεις προέκυψε ότι είχαν προσπαθήσει να ασελγήσουν σε βάρος της, αφού προηγουμένως την υποχρέωσαν να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του για θανατηφόρα έκθεση, αλλά την ενοχή του για βιασμό κατά συναυτουργία. Ο 17χρονος δε δικαζόταν σήμερα γιατί όταν σημειώθηκε το περιστατικό ήταν ανήλικος

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο εισαγγελέας στο τέλος έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση τονίζοντας ότι το αδίκημα που τελέστη από τον κατηγορούμενο ειδικευόμενο γιατρό, έχει τελεστεί και από δυο ακόμα ειδικευόμενους γιατρούς του νοσοκομείο και ζήτησε ο φάκελος της υπόθεσης να αποσταλεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Αυτή την ώρα γίνονται οι αγορεύσεις και αργά το απόγευμα αναμένεται η έκδοση απόφασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ