Κατέθεσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης - Σε 3 εβδομάδες έρχονται και οι απολογίες των κατηγορούμενων - iefimerida.gr

Κατέθεσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης - Σε 3 εβδομάδες έρχονται και οι απολογίες των κατηγορούμενων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Γιάννη Αλαφούζο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέρασε την πόρτα του ειδικού ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για την εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Περίπου δύο ώρες κράτησε η κατάθεση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κλήθηκε ως μάρτυρας στην υπόθεση, όπως το ίδιο συνέβη και με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις προηγούμενες ημέρες αλλά και τον πρώην ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή.

Τα όσα κατέθεσαν οι συγκεκριμένοι μάρτυρες αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι έχουν κληθεί στην Ευελπίδων φυλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό και είναι από τις λίγες υποθέσεις στα ελληνικά χρονικά όπου δεν υπάρχουν διαρροές των καταθέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του δικαστικού ρεπορτάζ, ο κ.Ανδρεάδης ασχολείται λεπτομερώς με την υπόθεση ενώ κάθεται και παρακολουθεί ακόμη και ολόκληρους αγώνες ποδοσφαίρου, προκειμένου να σχηματίσει και ο ίδιος άποψη για το αν υπήρξαν όντως προσπάθειες χειραγώγησής τους εκτός από τα υπόλοιπα στοιχεία που έχει στα χέρια του. Η έρευνα, η οποία άνοιξε μετα από πολύμηνη έρευνα που διενήργησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αριστείδης Κορέας, θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο μήνα με τις κλήσεις σε απολογία των κατηγορουμένων για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Ο Εισαγγελικός λειτουργός με πολυσέλιδο πόρισμα που παρέδωσε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας τον περασμένο Δεκέμβριο ανέφερε την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο η οποία φέρεται να δρούσε από το 2011 έως το 2013. Επτά από τους συνολικά 16 κατηγορουμένους αντιμετωπίζουν την αξιόποινη πράξη της εγκληματικής οργάνωσης ενώ οι υπόλοιποι βαρύνονται με αδικήματα όπως αυτά της απάτης ,σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, απόπειρας εκβίασης και δωροδοκία και δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα.

Στους κατηγορούμενους, τα ονόματα των οποίων δεν είχε δημοσιοποιήσει η Εισαγγελία, περιλαμβάνονται τρία μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, μέλη της ΚΕΔ και δύο προέδροι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας.

Κατέθεσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης - Σε 3 εβδομάδες έρχονται και οι απολογίες των κατηγορούμενων | iefimerida.gr 0
Κατέθεσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης - Σε 3 εβδομάδες έρχονται και οι απολογίες των κατηγορούμενων | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Μελισσανίδης αεκ ανακριτής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ