Λαπαβίτσας: Η ελληνική αποστολή τα πήγε καλά, στο μέτρο του εφικτού - iefimerida.gr

Λαπαβίτσας: Η ελληνική αποστολή τα πήγε καλά, στο μέτρο του εφικτού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καλά στο πλαίσιο του εφικτού» τα πήγε, σύμφωνα με δηλώσεις του Κώστα Λαπαβίτσα, η ελληνική κυβέρνηση στο χθεσινό Eurogroup.

Όπως δήλωσε μάλιστα στο MEGA ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεκινήσει η χρηματοδότηση, η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεργαστεί με τα τεχνικά κλιμάκια, αυτό όμως θα γίνει με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με το παρελθόν. «Έτσι λειτουργεί η ΕΕ, δεν θα είναι το ίδιο με πριν. Παλιά υπήρχε μια αποικιοκρατική συμπεριφορά, τώρα θα υπάρξει συνεργασία εταίρων για να «ξεμπλοκάρει» η κατάσταση», τόνισε ο κ. Λαπαβίτσας.

«Αντιμετωπίζουμε τεράστιες πιέσεις από εταίρους και δανειστές, αλλά η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κατάσταση με αποφασιστικότητα και πρόθεση να ολοκληρώσει το πρόγραμμα», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Συζητάμε ήδη το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, θα ακολουθήσουν και τα άλλα».

Όσον αφορά στις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι ο ίδιος θα περιμένει να παρέλθει το τετράμηνο της παράτασης του προγράμματος βοήθειας, ώστε να αρχίσει η υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. «Δεν ξέρω να έχει αλλάξει η θέση ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή χρέους», δήλωσε αναφερόμενος σε μία από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Λαπαβίτσας Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ