«Βόμβα» Μπαρτσελόνα για πώληση Μέσι: Στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει αυτό που φαντάζει αδύνατο - iefimerida.gr

«Βόμβα» Μπαρτσελόνα για πώληση Μέσι: Στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει αυτό που φαντάζει αδύνατο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι εδώ και χρόνια το πιο hot όνομα στην αγορά και η αγοραστική αξία του συνεχώς ανεβαίνει, επειδή ακριβώς δεν φεύγει από την ομάδα που τον άνδρωσε ποδοσφαιρικό.

Ο Λιονέλ Μέσι, παιδί της παραγωγικής διαδικασίας της Μπαρτσελόνα, την περασμένη Κυριακή πέτυχε μεσημεριάτικα το 32ο χατ τρικ της καριέρας του στο 6-1 της Μπάρτσα. Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Αριέντο Μπράιντα, παραδέχτηκε πως δεν είναι απίθανη η πώληση του Λιονέλ Μέσι, καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν πολλά λεφτά, όπως η Μάντσεστερ Σίτι.

«Νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο να φύγει ο Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, αλλά κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν περίεργα πράγματα", τονίζει ο Μπράιντα σε καταλανικό τηλεοπτικό σταθμό και συνεχίζει: "Τώρα με αυτούς τους συλλόγους που έχουν πολλά λεφτά, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, έχουν αλλάξει οι αξίες. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει αυτό που φαντάζει αδύνατο, αλλά ελπίζω να μείνει. Δεν είναι απλά ένας παίκτης. Ο Μέσι είναι φαινόμενο, είναι εξωγήινος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ