Χαρδούβελης: Φοβήθηκα το 2012, γι' αυτό έβγαλα τα χρήματα στο εξωτερικό - iefimerida.gr

Χαρδούβελης: Φοβήθηκα το 2012, γι' αυτό έβγαλα τα χρήματα στο εξωτερικό

(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για οικογενειακούς λόγους έβγαλε τα χρήματα του στο εξωτερικό ο Γκίκας Χαρδούβελης, την ώρα που συμβούλευε τους Έλληνες να τα κρατήσουν εντός της χώρας.

Με δηλώσεις του στο Star, ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστηρίζει πως τα χρήματα του προέρχονται από νόμιμες δραστηριότητες και μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό γιατί φοβήθηκε για το μέλλον των παιδίων του σε περίπτωση κατάρρευσης της χώρας.

«Τον Ιούνιο του 2012 φοβήθηκα και εγώ, όπως φοβήθηκε τότε όλη η Ελλάδα. Και εγώ όπως και πολλοί Έλληνες μετέφερα κάποια από τα χρήματα μου, για να μπορώ συντηρήσω τα παιδιά μου, φοβήθηκα πως μπορεί να καταρρεύσει η χώρα», είπε.

Όσον αφορά τις μικρές μεταφορές χρημάτων τόνισε: «Τα χρήματα τα έβγαζα σε μικρά ποσά στο εξωτερικό, διότι το έκανα μόνος μου μέσω internet».

Ο πρώην τσάρος της οικονομίας έδειξε, μάλιστα, ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε από την Βουλή αλλά από μια εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ