Απίστευτο τροχαίο στην Κηφισίας με ένα νεκρό -ΙΧ «καρφώθηκε» σε κατάστημα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο τροχαίο στην Κηφισίας με ένα νεκρό -ΙΧ «καρφώθηκε» σε κατάστημα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάστημα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που βρίσκεται καρφώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα οδηγός ΙΧ έχασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την πορεία του και να σφηνωθεί στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Μετά την πρόσκρουση ξέσπασε μικρής έκτασης πυρκαγιά η οποία σβήστηκε από άτομα που έτρεξαν να συνδράμουν. Ωστόσο, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 18 πυροσβέστες και έξι οχήματα για να απεγκλωβιστούν οι τέσσερις επιβάτες.

Από το απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Κηφισίας 209, στο Μαρούσι, έχασε τρη ζωή του ο οδηγός, ενώ οι υπόλοιποι τρεις επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Απίστευτο τροχαίο στην Κηφισίας με ένα νεκρό -ΙΧ «καρφώθηκε» σε κατάστημα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Απίστευτο τροχαίο στην Κηφισίας με ένα νεκρό -ΙΧ «καρφώθηκε» σε κατάστημα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο αυτοκίνητο επιβάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ