Νίκες «χρυσάφι» εκτός έδρας για Κέρκυρα και Ξάνθη σε Αγρίνιο και Ηράκλειο [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκες «χρυσάφι» εκτός έδρας για Κέρκυρα και Ξάνθη σε Αγρίνιο και Ηράκλειο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άνετο πέρασμα από το Αγρίνιο για την Κέρκυρα. Παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας της αποστολής τους, οι «Φαίακες» κατάφεραν να «λυγίσουν» τον Παναιτωλικό και με σκόρερ τον Γκαζαριάν να πάρουν ένα μεγάλο «τρίποντο», 1-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Από τον περασμένο Δεκέμβρη και το ματς με τον Παναθηναϊκό (1-0) είχε να μείνει με άδεια χέρια μέσα στο σπίτι του ο Παναιτωλικός. Από τον Σεπτέμβριο και την Βοιωτία (3-2 τον Λεβαδειακό) είχε να δει τρίποντο η ομάδα του Γρηγορίου μακριά από την έδρα της.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μπεχεράνο, Άλβες (73’ Θεοδωρίδης), Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μαρτίνες, Σκαραμοτσίνο, Μύγας (46’ Ρουσκουγιέδα), Ετζεγκέλε, Φωτάκης

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ναγιάρ (85’ Καρντόζο), Γκαζαριάν (90+3’ Καϊκούτ), Γκόμες, Μαρκόφσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ντιόγκο, Λεάλ (58’ Χαβίτο)

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό απ’ το Κύπελλο, ο OΦΗ γνώρισε την πιο επώδυνη ήττα στις συνολικά τέσσερις φετινές συναντήσεις των δύο ομάδες, με το φοβερό γκολ του Παντελή Καπετάνου να την κρατάει σε δεινή βαθμολογική θέση και την Ξάνθη να κάνει το 0-1.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Δαμιανάκης (37’ Τζορτζ), Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μεπρεμπασβίλι, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Φαζός, Μακρής

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπαξεβανίδης, Σολτανί, Παπάζογλου, Βάλτερ (78’ Γουάλας), Ομπόντο, Βασιλακάκης, Φλίσκας (33’ Λουσέρο), Γούτας, Μπέλιτς (52’ Καπετάνος).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέρκυρα Παναιτωλικός ΟΦΗ Ξάνθη Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ