Παπαδημούλης: Οχι σε εκλογές και δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Οχι σε εκλογές και δημοψήφισμα

SOOC/ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «νωπή λαϊκή εντολή» κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, λέγοντας «όχι» στα σενάρια περί εκλογών ή δημοψηφίσματος.

Ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, σχολίασε ότι «Ο λαός μίλησε πολύ πρόσφατα και πολύ καθαρά, και η στήριξη και η εντολή για λύση εντός ευρώ έχει γίνει ακόμη πιο ισχυρή».

«Και μετά τις εκλογές σε όλες τις δημοσκοπήσεις, που μετριέται πάλι ο λαός, η στήριξη και η εντολή αυτή του λαού για λύση εντός ευρώ με ανάπτυξη και συνοχή έχει γίνει ακόμη πιο ισχυρή. Αρα εμείς οφείλουμε αντί να σκεφτόμαστε νέες εκλογές, να κάνουμε πράξη τη λαϊκή εντολή που πήραμε στις εκλογές, και η οποία μετά τις εκλογές έχει ενισχυθεί» είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν»,σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής για να προσθέσει ότι «Στόχος των αντιπάλων είναι να απαξιωθεί η κυβέρνηση Τσίπρα, να στριμωχτεί γιατί παίρνουν ιδέες και άλλοι. Ορισμένοι προσπαθούν να μας τσαλακώσουν. Γι΄αυτό κι εμείς τώρα, η κυβέρνησή μας και όλοι μας, από τον Τσίπρα μέχρι το τελευταίο μέλος, πιο πολλά έργα, λιγότερα λόγια, δουλειά, συνοχή, αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ