Παραίτηση με υπονοούμενα του Δημήτρη Αβραμόπουλου από την αντιπροεδρία της ΝΔ - iefimerida.gr

Παραίτηση με υπονοούμενα του Δημήτρη Αβραμόπουλου από την αντιπροεδρία της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγα λεπτά πριν την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έγινε γνωστό ότι ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος παραιτήθηκε από την αντιπροεδρία του κόμματος της ΝΔ.

Παραίτηση με υπονοούμενα

Για την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επιθυμώ να δηλώσω ότι λόγω της συνεχούς ενασχόλησης με τα ευρωπαϊκά θέματα σε καθημερινή βάση και με το βάρος της ευθύνης ενός εκ των ισχυρότερων πολιτικών χαρτοφυλακίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θέτω στην διάθεση του προέδρου και της παράταξης την τιμητική θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ που κατέχω, ώστε στο στάδιο που ακολουθεί να καλυφθεί από ένα στέλεχος που θα είναι κοντά και καθημερινά στον αγώνα της παράταξής μας. Θεωρώ επίσης ότι η δεύτερη θέση του αντιπροέδρου από έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς θα ήταν ουσιαστική και χρήσιμη. Είναι ώρα να γεφυρώσουμε τις γενιές σε αυτή την παράταξη».

Είπε ακόμη ότι στις 25 Ιανουαρίου «ένα σημαντικό τμήμα του ελληνικού λαού μας γύρισε την πλάτη. Δεν μπορούμε να αποδίδουμε την ήττα στην παροχολογία του αντιπάλου, πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε αυτοκριτική. Να τελειώσουμε σήμερα με την φοβική ΝΔ».

Ο Σαμαράς ήξερε για την παραίτηση

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ήταν γνώστης εδώ και μέρες των προθέσεων του Δημήτρη Αβραμόπουλου ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ