Συγκλονίζει το βίντεο του Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονίζει το βίντεο του Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα κρητικό γλέντι διασκέδαζε λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή του ο Βαγγέλης Γιακουμάκης όπως φαίνεται στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα.

Το βίντεο ανέβασε στο youtube ο Ματθαίος Ματθαιουδάκης, με τίτλο: «Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης παρέα στο Βρύσινα» και από κάτω εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον του παιδιού, δίνοντας στοιχεία για την εμφάνισή του και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

«Βαγγέλης Γιακουμάκης παρεα στο Βρύσινα Δεν έχει τέλος η αγωνία για την τύχη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη που φοιτούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή Βαγγέλης Γιακουμάκης, από τους Αρμένους που αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής 6/2 /15 Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μία μπλούζα φούτερ με μία μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ανάστημα 1,75 και είναι ελαφρώς αξύριστος» αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ ακολουθούν μηνύματα και σχόλια από άλλους χρήστες του youtube, που παρακαλούν να γίνει ένα θαύμα και να βρεθεί ο Βαγγέλης ζωντανός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ