Πώς αντέδρασε η Ρένα Δούρου στην αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη - iefimerida.gr

Πώς αντέδρασε η Ρένα Δούρου στην αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Την δική της αντίδραση για την δικαστική απόφαση με την οποία απηλλάγη ο Ηλίας Κασιδιάρης, για την επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλη, είχε η Ρένα Δούρου.

Υπενθυμίζεται, ότι η περιφερειάρχης Αττικής, ήταν παρούσα στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή, όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής επιτέθηκε αρχικώς εναντίον της, εκτοξεύοντας ένα ποτήρι νερό και εν συνεχεία χαστούκισε την Λιάνα Κανέλη.

«Τα γεγονότα όμως είναι ξεροκέφαλα και έχουν καταγραφεί για την Ιστορία από τις τηλεοπτικές κάμερες. Παραμένουν εγγεγραμμένα στη συλλογική συνείδηση χωρίς να παραγράφονται ποτέ» τόνισε η κυρία Δούρου.

«Όπως άλλωστε δεν παραγράφονται ποτέ τα ζητήματα ήθους και πολιτικής ηθικής σε μια Δημοκρατία» πρόσθεσε και κατέληξε: «Τα γεγονότα είναι υπαρκτά και θα εγκαλούν για πάντα τις συνειδήσεις».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ