Βλαστός κατά Λίτσας: Μου έφαγε περισσότερα απ' όσα λέει, να τιμωρηθεί κι αυτή - iefimerida.gr

Βλαστός κατά Λίτσας: Μου έφαγε περισσότερα απ' όσα λέει, να τιμωρηθεί κι αυτή

(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όλα άλλα» τα είπε στον ανακριτή ο Παναγιώτης Βλαστός αντικρούοντας την κατάθεση της ξαδέρφης του Λίτσας, η οποία είχε υποστηρίξει ότι ο βαρυποινίτης ξάδερφός της ήθελε να την σκοτώσει γιατί «του είχε φάει 250.000 ευρώ».

«Όχι 250.000 αλλά 1.5 εκατ. ευρώ», είπε ότι του υπεξαίρεσε η Λίτσα ο Παναγιώτης Βλαστός κατά την τριήμερη απολογία του στους ανακριτές Ρέα Κατσίβελη και Δημήτρης Φούρκα, ζητώντας να τιμωρηθεί και αυτή όπως ο ίδιος.

«Τα χρήματα» φέρετε να είπε ο Παναγιώτης Βλαστός «τα πήρε με η ξαδέρφη μου και με την βοήθεια του άντρα της ξεπλύθηκαν στο εξωτερικό». Στην συνέχεια, όπως υποστηρίζει, το 1.5εκατ. επέστρεψαν στην Ελλάδα καθαρά.

Ο βαρυποινίτης υποστήριξε ότι η ξαδέρφη του λέει ψέμματα όταν καταθέτει πως έκρυψε 250.000 στα πλακάκια του σπιτιού της και στην συνέχεια τα πέταξε στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας πως τα χρήματα που υπεξαίρεσε από την υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Παναγοπούλου είναι περισσότερα.

Ο Παναγιώτης Βλαστός μίλησε στον ανακριτή για τα επενδυτικά του σχέδια που δεν ήταν άλλα από την αγορά φούρνου γνωστής αλυσίδα,πράγμα που είχε αναθέσει και πάλι στην ξαδέρφη του Λίτσα.

Ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της οργάνωσης, που δρούσε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, υποστήριξε πως δεν ήταν εκείνος που έβαλε βόμβες στις ξαδέρφες του Γιάννη Σμπώκου, πρώην γ.γ εξοπλισμών επί υπουργίας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να σχολιάσει τους κρατούμενους της VIP πτέρυγας του Κορυδαλλού, αντικρούοντας το γεγονός ότι έχουν λεφτά «Αυτοί που φοράνε τρύπια παπούτσια και τρώνε φαγητό της φυλακής».

Οι ανακριτές Κατσίβελη καοι Φούκας κάλεσαν σε κατάθεση την ερχόμενη Τρίτη τον κ. Σμπώκο, κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να δώσει όσα στοιχεία γνωρίζει για βομβιστικές επιθέσεις σε μαγαζί της αδελφής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ