Κεραυνοί Βερολίνου: Γνωρίζουμε ότι οι Ελληνες είναι υπό πίεση – Γνωρίζουμε όμως ότι μπορεί να γίνει και ατύχημα - iefimerida.gr

Κεραυνοί Βερολίνου: Γνωρίζουμε ότι οι Ελληνες είναι υπό πίεση – Γνωρίζουμε όμως ότι μπορεί να γίνει και ατύχημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υπάρχει χρηματοδοτική γέφυρα, είναι το πρόγραμμα Σαμαρά με κάποιες ευελιξίες» λένε κυβερνητικές πηγές του Βερολίνου ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μια φορά ότι η στάση της Γερμανίας ήταν και παραμένει πολύ σκληρή.

Οπως μετέδωσε το Mega, στο Βερολίνο το κλίμα για την Ελλάδα παραμένει πολύ κακό, ενώ, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι «η κυβέρνηση αποκαλεί τη συμφωνία χρηματοδοτική γέφυρα. Είναι απλά το πρόγραμμα Σαμαρά με κάποιες ευελιξίες».

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι «Γνωρίζουμε ότι η πίεση είναι μεγάλη για την ελληνική κυβέρνηση. Γνωρίζουμε, όμως, ότι μπορεί να γίνει και ατύχημα».

Σημειωτέον ότι το πρωί ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε αναφέρει τα βασικά βήματα που πρέπει να γίνουν για να πάρει η Ελλάδα χρηματοδότηση.

  • Εφαρμογή του προγράμματος μέχρι τον Ιούνιο
  • Εγκριση της Αξιολόγησης 
  • Ψήφισή της από τη Γερμανική Βουλή
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βερολίνο χρηματοδότηση Ατύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ