O γόης του Sex and the city, Mr Big γέρασε: Πάχυνε, άσπρισε, κρατάει μαγκούρα [εικόνα] - iefimerida.gr

O γόης του Sex and the city, Mr Big γέρασε: Πάχυνε, άσπρισε, κρατάει μαγκούρα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν το «απόλυτο αρσενικό». Η εμφάνισή του στην δημοφιλή σειρά Sex and the city έκαψε πολλές καρδιές τηλεθεατριών από όλο τον κόσμο.

Ο κατά κόσμον Chris North, που υποδύθηκε στο «Sex and the City» τον γοητευτικό «Mr. Big» και ήταν ζευγάρι με την πρωταγωνίστρια «Carrie Bracho» – Sarah Jessica Parker.

O γόης του Sex and the city, Mr Big γέρασε: Πάχυνε, άσπρισε, κρατάει μαγκούρα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ομως οι φωτογραφίες που βλέπετε αποτυπώνουν τα σημάδια του χρόνου στον 60χρονο σήμερα Κρις Νορθ. Με ένα πλαστικό κύπελλο στο χέρι, μια σακούλα με είδη μαναβικής, εμφανώς πιο παχύς, ασπρομάλλης και με μαγκούρα, κυκλοφορούσε την Τετάρτη στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Την τραγική εμφάνιση συμπλήρωνε το ντύσιμό του: Φορούσε μια πράσινη ζακέτα, ένα καρώ πουκάμισο, καφέ παντελόνι και δερμάτινα σουέντ μποτάκια, με το i-phone του να «φουσκώνει» την αριστερή τσέπη του πουκαμίσου του.

Η πατερίτσα πάντως – σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του που μίλησε στην Daily Mail– είναι αποτέλεσμα τραυματισμού του στο μηνίσκο και πρόκειται να χειρουργηθεί σήμερα.

O γόης του Sex and the city, Mr Big γέρασε: Πάχυνε, άσπρισε, κρατάει μαγκούρα [εικόνα] | iefimerida.gr 1
O γόης του Sex and the city, Mr Big γέρασε: Πάχυνε, άσπρισε, κρατάει μαγκούρα [εικόνα] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sex and the City Mr Big Sarah Jessica Parker
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ