Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ζητά την παραίτηση του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων για την υπόθεση Γιακουμάκη - iefimerida.gr

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ζητά την παραίτηση του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων για την υπόθεση Γιακουμάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, αναμένεται να ζητήσει την παραίτηση του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων ενόψει του Διοικητικού Συμβουλίου για τις συνθήκες φοίτησης του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ ο αναπληρωτής υπουργός αναμένεται να ζητήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας να σταλεί το πόρισμα του ΕΛΓΟ Δήμητρα στον εισαγγελέα και να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.

Στο πόρισμα διαπιστώνεται ότι έλαβαν χώρα πράξεις ενδοσχολικής βίας.

«Μόλις προ ολίγου», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Αποστόλου, «περιήλθε σε γνώση μου η διενεργηθείσα πορισματική έκθεση στη Γαλακτοκομική ΕΠΑΣ Ιωαννίνων όπου διαπιστώνεται ότι έλαβαν χώρα πράξεις ενδοσχολικής βίας αλλά δυστυχώς επιβλήθηκαν κυρώσεις μόνον σε περιπτώσεις που προκλήθηκαν φθορές στην υποδομή της Σχολής.

Κατόπιν αυτού ζήτησα ήδη από τη διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ την παραίτηση του Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, την κατεπείγουσα διαβίβαση της πορισματικής έκθεσης στον αρμόδιο εισαγγελέα για αξιολόγηση ποινικών ευθυνών όλων των εμπλεκομένων και την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ προκειμένου να λάβει απόφαση σχετικά με τις διαπιστώσεις της πορισματικής έκθεσης».

Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΟ Δήμητρα που είναι ο εποπτεύων οργανισμός της Γαλακτοκομικής Σχολής θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 10.30 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.

Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση έδειξε ότι ο σπουδαστής υφίστατο τραμπουκισμούς και καψώνια από συμφοιτητές του στην Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.

«Πολλά ακούγονται τα οποία δεν μπορώ ούτε να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω. Για μένα το κλειδί της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη είναι στη Γαλακτοκομική Σχολή και στην ευρύτερη περιοχή κοντά στη λίμνη, κοντά στη σχολή», είπε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ