Αδωνις: Γιατί δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση - Οι διατάξεις Νικολούδη είναι τύπου Τσάβες - iefimerida.gr

Αδωνις: Γιατί δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση - Οι διατάξεις Νικολούδη είναι τύπου Τσάβες

(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάβρος κατά του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης εμφανίζεται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στη Βουλή, δήλωσε οτι θα καταψηφίσει το εν λόγω νομοσχέδιο – ανεξαρτήτως του τι θα πράξει το κόμμα του.

Οπως εξήγησε, στο άρθρο 2 περιλαμβάνονται οι διατάξεις Νικολούδη για την οργάνωση της δημόσιας διοίκησης.

«Οι διατάξεις Νικολούδη είναι τύπου Τσάβες και δεν τις ψηφίζω» είπε με έμφαση από του βήματος της Βουλής ο κ. Γεωργιάδης. Διερωτήθηκε δε, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Από το στιγμή που το νομοσχέδιο είναι κατεπείγον για την ανθρωπιστική κρίση γιατί βάλατε και αυτές τις διατάξεις;».

Οπως είχε γράψει χθες το iefimerida.gr η ΝΔ είναι μοιρασμένη «στα τρία» για το επίμαχο ν/σ καθώς κάποιοι – όπως ο κ. Γεωργιάδης τάσσονται αναφανδόν υπέρ της καταψήφισής του, άλλοι υπέρ του «ναι» και κάποιοι προσανατολίζονται στο «παρών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ