Πόρισμα καταπέλτης με ανατριχιαστικό περιεχόμενο: Ο εξαφανισμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε υποστεί άγριο bullying - iefimerida.gr

Πόρισμα καταπέλτης με ανατριχιαστικό περιεχόμενο: Ο εξαφανισμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε υποστεί άγριο bullying

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγριo bullying είχε υποστεί ο εξαφανισμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης. Αυτό είναι ένα από τα σημεία που επισημαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, το περιεχόμενο της οποίας περιγράφεται ως «ανατριχιαστικό» και ιδιαίτερο σκληρό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Μία» του Star τα «χοντρά» πειράγματα κατά του Βαγγέλη από την ομάδα των φοιτητών από την Κρήτη, είχαν ξεκινήσει ήδη από το πρώτο έτος φοίτησής του στη σχολή. Μάλιστα, το Μάρτιο του 2014 καθηγήτρια της σχολής είχε καταθέσει σχετική αναφορά.

Οπως ανέφερε η ίδια πηγή, από εκεί και πέρα τα πράγματα ηρέμησαν για λίγο, ωστόσο, η άγρια κατάσταση την οποία ζούσε ο 20χρονος, τα πειράγματα και οι επιθέσεις επανήλθαν πρόσφατα και συγκεκριμένα, μέσα στον Ιανουάριο, 10 ημέρες περίπου πριν εξαφανιστεί.

Μάλιστα, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση του Βαγγέλη στη σχολή είχε επιστρέψει ο αρχηγός της ομάδας των Κρητικών για να πάρει το δίπλωμά του, κάτι το οποίο έχει καταγραφεί στο πόρισμα.

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, στο πόρισμα υπάρχουν και ανατριχιαστικές μαρτυρίες συμφοιτητών του Βαγγέλη που μιλούν για το bullying που δεχόταν.

Ανάμεσα στα άλλα, τον έδεναν στην καρέκλα, τον κλείδωναν στη ντουλάπα και ο ίδιος φοβόταν να πάει ακόμη και στην τουαλέτα τα βράδια.

Τέλος, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι μέσα στο πόρισμα υπάρχει και μαρτυρία για παρέμβαση πολιτικού.

Σημειώνεται ότι το πόρισμα έχει ολοκληρωθεί, έχει παραδοθεί στους αρμοδίους και τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ της σχολής για να λάβει τις αποφάσεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ