Η απάντηση του ΟΛΠ για τα πορίσματα – φωτιά με τις υπερτιμολογήσεις [εικόνα] - iefimerida.gr

Η απάντηση του ΟΛΠ για τα πορίσματα – φωτιά με τις υπερτιμολογήσεις [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τρία πορίσματα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για την οικονομική ζημιά 7 εκατ.ευρώ στον ΟΛΠ, έφεραν και την απάντηση του Οργανισμού.

Ο ΟΛΠ με επίσημη ανακοίνωση του τονίζει ότι η νυν διοίκηση είχε ανακαλύψει τις κοστολογικές διαφορές, έκανε ΕΔΕ και έστειλε τον σχετικό φάκελο από το 2013 στην Δικαιοσύνη για τυχόν άλλες ευθύνες.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων για το θέμα:

1. Το 2012 κατά την παραλαβή του έργου του Προβλήτα Ι του ΟΛΠ στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων, ο οποίος κατασκευάσθηκε τα έτη 2007-2009, πριν δηλαδή αναλάβει τα καθήκοντά της η σημερινή διοίκηση, διατυπώθηκαν κοστολογικές διαφορές, οι οποίες με τους τόκους ανήρχοντο σε 8 περίπου εκατ. ευρώ.

2. Η κατασκευάστρια εταιρία αναγνώρισε τα κοστολογικά λάθη των συντελεστών της και με «Εξώδικη Αναγνώριση Οφειλής» αποδέχθηκε το ποσό, το οποίο προσδιόρισε ο ΟΛΠ ΑΕ.

3. Για το θέμα αυτό η παρούσα διοίκηση διέταξε και ολοκληρώθηκε ΕΔΕ, ενώ το σχετικό φάκελο τον έστειλε από το 2013 στη δικαιοσύνη για τυχόν άλλες ευθύνες.

Η απάντηση του ΟΛΠ για τα πορίσματα – φωτιά με τις υπερτιμολογήσεις [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΛΠ απάντηση κοστοληγηση πόρισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ