Τα προσωρινά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για 705 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης [πίνακας] - iefimerida.gr

Τα προσωρινά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για 705 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης [πίνακας]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκδόθηκαν την Παρασκευή τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Δ/2014 του ΑΣΕΠ.

Τα αποτελέσματα αυτά αφορούν στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 705 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων κλάδων-ειδικοτήτων δημοσίων υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του δημοσίου.

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από 7 Μαρτίου έως και την πάροδο της 16ης Μαρτίου 2015.

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στην Προκήρυξη 1Δ/2014 είχαν μόνον όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1-1-2009 και μετά, και που δεν έχουν διοριστεί (άρθρο 51 του Ν. 4250/2014, ΦΕΚ 74/Α/26-3-2014).

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε τους πίνακες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΕΠ προσωρινοί πίνακες προσλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ