Μέσα ο Μποτία για Ολυμπιακό - Προβλήματα στην άμυνα ενόψει Πανθρακικού - iefimerida.gr

Μέσα ο Μποτία για Ολυμπιακό - Προβλήματα στην άμυνα ενόψει Πανθρακικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Κομοτηνή όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Πανθρακικό, έχοντας αρκετά προβλήματα και απουσίες αλλά και την επιστροφή του Μποτία μετά από 2,5 μήνες απουσίας.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων την τελευταία εβδομάδα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Βίτορ Περέιρα ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής προκειμένου να διεκδικήσει θέση βασικού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πέρα όμως από τον Μποτία, ο Περέιρα έχει αρκετές απουσίες. Σημαντικότερη όλων του Ομάρ Ελαμπντελαουί με τον Νορβηγό δεξιό μπακ να δίνει μάχη με το χρόνο προκειμένου να είναι έτοιμος για την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Μπενίτες, Διαμαντάκος, Αυλωνίτης και Μπουχαλάκης.

Αναλυτικά η αποστολή

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα, Χουτεσιώτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μποτία Ολυμπιακός Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ