Στο εργοστάσιο των φαντασιώσεων: Πώς κατασκευάζονται οι κούκλες για ενήλικες [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο εργοστάσιο των φαντασιώσεων: Πώς κατασκευάζονται οι κούκλες για ενήλικες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σειρά από καλλίγραμμες κούκλες κάθονται ακίνητες στον πάγκο, με τέλειο πρόσωπο και ντύσιμο που ανταποκρίνεται σε κάθε φαντασίωση. Καλώς ήρθατε στα άδυτα του εργοστασίου της Dreamdoll, στη βόρεια Γαλλία, εκεί που κατασκευάζονται οι διάσημες κούκλες για ενήλικες.

Με κόστος περίπου 5.500 ευρώ και βάρος μόλις 40 κιλά, κατασκευάζονται από τα τρία άτομα που αποτελούν την ομάδα της Dreamdoll και στη συνέχεια συσκευάζονται και αποστέλλονται σε όλη την Ευρώπη.

Ο ιδιοκτήτης Τιερί Ρεβερντί και οι εργαζόμενοι του, Ερικ και Ραφαέλα, παίρνουν τους «σκελετούς» από ελαφρύ αλουμίνιο και σταδιακά προσθέτουν «σάρκα», μάτια, χαρακτηριστικά, μαλλιά και ρούχα κάνοντας τις κούκλες όσο πιο αληθοφανείς γίνεται.

Η ιστοσελίδα της Dreamdolls περιγράφει τα προϊόντα τους ως «μια σειρά από ρεαλιστικές κούκλες εξαιρετικής ποιότητας και ομορφιάς» ενώ διευκρινίζει ότι, αν και κατασκευάζονται κυρίως για σεξουαλική χρήση, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ρεαλιστικές κούκλες για στούντιο φωτογραφίας ή καταλόγους εσωρούχων. Η εταιρεία επιμένει επίσης ότι πολλοί από τους πελάτες τους, είναι συλλέκτες και βλέπουν τα πλαστικά μοντέλα σαν έργα τέχνης.

Κάθε κούκλα που παραγγέλνει ο πελάτης, χρειάζεται μία εβδομάδα να κατασκευαστεί, από την έκχυση της σιλικόνης στα αντικολλητικά καλούπια μέχρι το μακιγιάζ.

Μόλις η κούκλα βγει από το καλούπι, ο Ερικ την ελέγχει για τυχόν ατέλειες και τεστάρει την ευελιξία της πριν προστεθούν οι ανθρώπινες λεπτομέρειες.

Η Ραφαέλα κολλάει τα γυάλινα μάτια μέσα στις υποδοχές, και τα χωριστά χυτευμένα αυτιά σιλικόνης στα πλευρά του κεφαλιού. Επίσης ζωγραφίζει στο χέρι τα πρόσωπα τους προσθέτοντας γυαλιστερό κόκκινο ή βυσσινί χρώμα κραγιόν, smoky eyes και βερνίκι στα νύχια τους.

Η στάνταρ έκδοση αποτελείται από τέσσερα μοντέλα την Αντζελα (μακριά ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια), την Désirée (μακριά μαύρα μαλλιά και μπλε μάτια), την Τζίντζερ (κοντά κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια) και την Scarlet (μακριά καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια).

Κάθε μία είναι μόλις 1.55 ύψος και το μέγεθος του στήθους και το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Τέλος, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Τιερί Ρεβερντί θα προσθέσει ακόμη τις τελευταίες πινελιές, θα βουρτσίσει τα συνθετικά μαλλιά και θα βάλει τα ρούχα.

Στη συνέχεια, ντυμένες, τυλιγμένες σε διαφανές πλαστικό και καθισμένες σε ένα σκαμνί μέσα σε μια ειδικά κατασκευασμένη θήκη, αποστέλλονται στους πελάτες.


Στο εργοστάσιο των φαντασιώσεων: Πώς κατασκευάζονται οι κούκλες για ενήλικες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στο εργοστάσιο των φαντασιώσεων: Πώς κατασκευάζονται οι κούκλες για ενήλικες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στο εργοστάσιο των φαντασιώσεων: Πώς κατασκευάζονται οι κούκλες για ενήλικες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Στο εργοστάσιο των φαντασιώσεων: Πώς κατασκευάζονται οι κούκλες για ενήλικες [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Στο εργοστάσιο των φαντασιώσεων: Πώς κατασκευάζονται οι κούκλες για ενήλικες [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Στο εργοστάσιο των φαντασιώσεων: Πώς κατασκευάζονται οι κούκλες για ενήλικες [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Στο εργοστάσιο των φαντασιώσεων: Πώς κατασκευάζονται οι κούκλες για ενήλικες [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ